Παρουσίαση του βιβλίου «Να με θυμάσαι τον Αύγουστο» του Κώστα Αλεξόπουλου στον κήπο του Πολύεδρου

    Ημερομηνία:

    Παρουσίαση του βιβλίου «Να με θυμάσαι τον Αύγουστο» του Κώστα Αλεξόπουλου, θα γίνει την Πέμπτη 21 Ιουλίου στις 8:30 το βράδυ στον κήπο του Πολύεδρου.
    Για το βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Υδροπλάνο, θα μιλήσουν: Μάγνης Κωνσταντίνος, διευθυντής σύνταξης Εφημερίδας Πελοπόννησος Ρούλα Κωστακοπούλου, δημοσιογράφος
    Συντονίζει η Κρίστυ Κουνινιώτη, πολιτιστική συντάκτρια Εφημερίδας Πελοπόννησος
    Φλίγκος
    Λίγα λόγια για το βιβλίο από το οπισθόφυλλο:
    «Ο Αλέξανδρος νοσταλγούσε τα παιδικά του χρόνια: τις μεγάλες βόλτες στην εξοχή, το ποδόσφαιρο, μέχρι που σκοτείνιαζε και κυνηγούσαν αυτός και οι συνομήλικοί του στα τυφλά την μπάλα για το γκολ που θα έκρινε το ματς, τις καθημερινές ζαβολιές, τα ζόρια του με την απώλεια του πατέρα, το ταξίδι της μετακόμισης. Ήταν φορές που ένιωθε τη ζωή του άχαρη και μικρή, που θα μπορούσε να χωρέσει στη μια του χούφτα, και κάποιες άλλες που δεν χωρούσε σ’ ολόκληρο το σύμπαν.
    Μετρούσε τους σταθμούς που σημάδεψαν τα χρόνια του. Θυμόταν τότε που η ζωή τον έσπρωχνε, του χαμογελούσε και του πρόσφερε πολύτιμα δώρα, αλλά και όταν πίστευε πως είχε φτάσει σε απλησίαστες ακόμα και στα όνειρά του κορυφές, που τον γκρέμιζε και τον έστελνε πίσω, πιο πίσω κι από εκεί που είχε ξεκινήσει να παλεύει κάποιο απ’ τα όνειρά του.»
    Ο Κώστας Αλεξόπουλος γεννήθηκε στο Βρανά Ηλείας και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Αθλητική Δημοσιογραφία, Επικοινωνία και Ψυχολογία στον Αθλητισμό, Οργάνωση-Διοίκηση Επιχειρήσεων, Προγραμματισμό, Ανάλυση-Σχεδιασμό Συστημάτων, Διαχείριση Προσωπικού, Ανάπτυξη Τεχνικών και Προώθηση Δράσεων Εταιριών, Δημόσιες Σχέσεις, Τεχνική Γραπτού και Προφορικού Λόγου, Σεμινάρια Πολιτικών και Κοινωνικών Διαλέξεων. Εργάστηκε σε πολλά αθλητικά μέσα ως ρεπόρτερ, αρχισυντάκτης αλλά και διευθυντής. Στις εφημερίδες ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ, ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ, ΕΞΕΔΡΑ, στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1, NOVA, COSMOTE TV, στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και στα περιοδικά MAX, ENA, FOR HIM, αλλά και ως καθηγητής δημοσιογραφίας στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και Ειδικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ). Λατρεύει την ελληνική γλώσσα. Έχει εκδώσει δυο free press εφημερίδες, ποικίλης ύλης (City News, F-act).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγίου Πνεύματος: Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα και σούπερ μάρκετ τη Δευτέρα

    Κανονικά λειτουργούν καταστήματα και σούπερ μάρκετ τη Δευτέρα (09/06)...

    Τα τέσσερα ζώδια που μεγαλώνουν εκπληκτικά παιδιά

    Κάθε ζώδιο προσεγγίζει διαφορετικά την ανατροφή των παιδιών του....

    Εξωτερικό επιλέγουν οι Έλληνες για διακοπές

    Aπό τα πιο οικονομικά ταξίδια στην Κωνσταντινούπολη ή τη Βουδαπέστη μέχρι...

    Αδυνάτισμα με δίαιτα ή φάρμακα; Ένας καθηγητής εξηγεί ποια είναι η καλύτερη στρατηγική

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b1%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%ac%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%b4%ce%af%ce%b1%ce%b9%cf%84%ce%b1-%ce%ae-%cf%86%ce%ac%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1/