ΠΑΣΟΚ – Γερουλάνος: Οι ψηφοφόροι έχουν την δική τους βούληση

    Ημερομηνία:

    Για “εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση και με τους δυο διεκδικητές” έκανε λόγο ο Παύλος Γερουλάνος, μετά από τις συναντήσεις του διαδοχικά πρώτα με τον Νίκο Ανδρουλάκη στα γραφεία του ΠΑΣΟκ στην Βουλή, όπου λίγη ώρα αργότερα συνάντησε και τον Χάρη Δούκα.

    Όπως είπε ο κ. Γερουλάνος, “μιλήσαμε για το ΠΑΣΟΚ της επόμενης ημέρας, πως θα το ανοίξουμε και θα το προετοιμάσουμε για την επόμενη ημέρα”.

    Ως προς τις δύο συναντήσεις, είπε ότι ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που του έκαναν οι δύο διεκδικητές της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ στον δεύτερο γύρο, την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου.

    “Υπήρξε ταύτιση σε πολλά πράγματα, ότι πρέπει να γίνει πιο δελεαστικό το ΠΑΣΟΚ, να μιλήσει με περισσότερα στρώματα της κοινωνίας”, δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αντώνη Σεφερλή για τον ΑΝΤ1.

    Παύλος Γερουλάνος - Χάρης Δούκας

    “Στήριξη σε κανέναν”

    Ως προς το αν θα στηρίξει επισήμως τον Νίκο Ανδρουλάκη ή τον Χάρη Δούκα, ο κ. Γερουλάνος είπε “Αυτά τα απάντησα το βράδυ της Κυριακής, δεν έχει αλλάξει κάτι. Οι ψηφοφόροι έχουν τη δικη τους βούληση, θα την εκφράσουν στην κάλπη”.

    Τόνισε ότι “είναι σημαντική η συμμετοχή και στις εκλογές της Κυριακής, ακόμη και εάν δεν είναι χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, οι πολίτες πρέπει να πάνε να ψηφίσουν”.

    Ως προς την τηλεμαχία Ανδρουλάκη – Δούκα, ο Παύλος Γερουλάνος τόνισε ότι “καλό είναι να γίνει ντιμπέιτ. Έμειναν καλές εντυπώσεις από πρώτο ντιμπέιτ, μπορούν να εντυπωθούν καλύτερα”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόσους συνδρομητές έχει η Starlink του Ελον Μασκ στην Ελλάδα

    Ο Αχιλλέας Κανάρης, νέος CEO του ομίλου Vodafone στην...

    Πάρης Κασιδόκωστας – Τάμτα: Χτίζουν σπίτι στην Αντίπαρο

    Με θέα το απέραντο γαλάζιο, ο Πάρης Κασιδόκωστας και η Τάμτα ανυπομονούν για...

    ΠΑΤΡΑ: Αυξημένη ζήτηση σε συνοδούς πολυτελείας! Σε ποια διαμερίσματα πηγαίνουν και… πόσο παίρνουν την ώρα!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%85%ce%be%ce%b7%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%ce%b6%ce%ae%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%8d%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%bb/

    Ο σίγουρος τρόπος να βελτιώσετε τη λίμπιντο, τη στύση και τη συχνότητα των επαφών

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  https://ygeiasthemata.gr/%ce%bf-%cf%83%ce%af%ce%b3%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%ce%b2%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%b9%cf%8e%cf%83%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%ce%bb%ce%af%ce%bc-2/