Πατέρας ασελγούσε στην 13χρονη κόρη του

    Ημερομηνία:

    Δεν έφτανε που κατηγορείται ότι είχε μετατρέψει σε σκεύος ηδονής την ανήλικη κορούλα του ένας αδίστακτος 48χρονος Έλληνας από την Ορεστιάδα, προσπαθούσε και να αποφύγει τις συνέπειες καθώς είχε φύγει από την πόλη για να μην απολογηθεί στον ανακριτή!

    Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν τυχαία στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου είχε μετακομίσει μετά τις καταγγελίες σε βάρος του ότι ασελγούσε σε βάρος της 13χρονης κόρης του, οι οποίες είχαν υποβληθεί από πέρυσι στις αρμόδιες αρχές. Από τότε, είχε σταθεί αδύνατο να εντοπιστεί, αν και του είχε ασκηθεί δίωξη για αποπλάνηση παιδιών, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και αιμομιξία.

    Τον περασμένο Ιούλιο, ο ανακριτής Πρωτοδικών Ορεστιάδας είχε εκδώσει ένταλμα βίαιης προσαγωγής σε βάρος του 48χρονου, ο οποίος εξακολουθούσε να παραμένει άφαντος, ως την στιγμή που του έκαναν δειγματοληπτικό έλεγχο οι αστυνομικοί. Έτσι, συνελήφθη και μετήχθη στην Ορεστιάδα προκειμένου να απολογηθεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι δωδεκαθεϊστές συγκεντρώθηκαν στον Όλυμπο για 30η χρονιά – Δείτε βίντεο

    Πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, στην ευρύτερη περιοχή του Ολύμπου, η...

    TΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΖΑΒΛΑΝΙ: Απανωτές επιθέσεις από αγέλη σκύλων – Δάγκωσαν δύο γυναίκες! Έκκληση από τους κατοίκους!

    Του Αχιλλέα Ροδίτη Τρόμος έχει κυριεύσει τους κατοίκους στην περιοχή...

    ΠΑΤΡΑ: ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ: «Θα κλείσουν συνοικιακά συνεργεία, θα αυξηθούν τα ασυντήρητα ΙΧ στους δρόμους»

    του Αχιλλέα Ροδίτη Οι ιδιοκτήτες συνεργείων κατέβασαν ρολά και εργαλεία,...

    Στρατιώτης παραδέχεται στο Sky News ότι οι IDF σκοτώνουν χωρίς λόγο αμάχους στη Γάζα: Πυροβολούμε ανάλογα με τα κέφια των διοικητών

    Ένας Ισραηλινός έφεδρος που υπηρέτησε τρεις φορές στη Γάζα δήλωσε ότι οι στρατιώτες...