Πατέρας δύο παιδιών ο 33χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στο γήπεδο

    Ημερομηνία:

    Θλίψη έχει σκορπίσει στο Κιλκίς ο ξαφνικός θάνατος του 33χρονου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, Τιμόθεου Καρασαββίδη, ο οποίος κατέρρευσε το μεσημέρι της Κυριακής κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου ΕΠΣΚ μεταξύ του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου και του Απόλλωνα Ευρωπού.

    Ο άτυχος 33χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενός μικρού αγοριού και ενός μικρού κοριτσιού.

    GLEARNET

    Στον άτυχο παίχτη μόλις κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο στο 37ο λεπτό του αγώνα προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες με χρήση και απινιδωτή από έμπειρο διασώστη που ήταν στο γήπεδο.

    Στο γήπεδο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 33χρονο στο νοσοκομείο του Κιλκίς όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατή η ανάνηψή του.

    Ο άδικος χαμός του Τίμου Καρασσαβίδη «βύθισε» στο πένθος τον Επτάλοφο, το ποδόσφαιρο στο Κιλκίς και όλη την τοπική κοινωνία καθώς ο 33χρονος ήταν πρόσωπο αναγνωρίσιμο και αγαπητό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγορά Κατοικίας: Άπιαστο όνειρο για τον Έλληνα μισθωτό

    Άπιαστο όνειρο είναι η αγορά κατοικίας για χιλιάδες Έλληνες, εργαζόμενους αφού...

    Γιατί οι Ασιάτες βρίσκονται πάντα στις πρώτες θέσεις στα τεστ IQ

    Χρειάζεται μόνο μία γρήγορη ματιά στη λίστα των κρατών...

    Οι καλύτερες χώρες για ταξίδια περιπέτειας – Ποια η θέση της Ελλάδας

    Τις καλύτερες χώρες για υπαίθριες περιπέτειες στις επόμενες διακοπές σας κατέταξε η Comparethemarket...

    Αυτά τα τέσσερα ζώδια μπορούν να γίνουν οι πιο εφιαλτικοί πρώην

    Πολλά έχουν γραφτεί για τη συμπεριφορά κάθε ζωδίου μέσα...