Πατέρας και θείος έκλεβαν το μεροκάματο 15χρονης για να αγοράζουν ναρκωτικά

    Ημερομηνία:

    Απίστευτη υπόθεση εκμετάλλευσης ανηλίκου αποκαλύφθηκε στην Κίσσαμο στην Κρήτη όπου ένας πατέρας και ο αδελφός του κατηγορούνται ότι αφαιρούσαν το μεροκάματο της 15χρονης κόρης του πρώτου για να αγοράζουν ναρκωτικά .

    Η κοπέλα εργαζόταν νόμιμα σε τοπική επιχείρηση.

    Σύμφωνα με το zarpanews.gr, όλα ξεκίνησαν όταν η ανήλικη ξεκίνησε διαδικασίες για την έκδοση βιβλιαρίου εργασίας στην Κρήτη. Οι αστυνομικοί του ΑΤ Κισσάμου διαπίστωσαν ότι το κορίτσι μεγάλωνε σε επισφαλές περιβάλλον, με την επιμέλεια να έχει ο πατέρας της, ο οποίος είναι τοξικοεξαρτημένος, όπως και ο θείος της.

    Παρά την ηλικία της, η 15χρονη εργάστηκε νόμιμα με καλές εβδομαδιαίες απολαβές. Όμως, όπως διαπιστώθηκε, οι δύο άνδρες έπαιρναν κάθε εβδομάδα τα χρήματά της για να προμηθεύονται ναρκωτικές ουσίες.

    Το Σάββατο (26.07.2025) οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και οι δύο άνδρες συνελήφθησαν στη Σούδα, την ώρα που βρισκόντουσαν μαζί με την κοπέλα για αγοραπωλησία ναρκωτικών.

    Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον ανακριτή, πήραν προθεσμία για να απολογηθούν και αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες για οικονομική εκμετάλλευση ανηλίκου, ναρκωτικά και αντίσταση κατά της αρχής.

    Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένονται εντός της ημέρας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ελληνικό ελαιόλαδο: Τέλος στις υπερβολικές αυξήσεις – Τι αλλάζει στην αγορά

    Έπειτα από δύο δύσκολες χρονιές για την ελληνική ελαιοκομία, όπου...

    Πάτρα – φωτό: Η λειτουργία και η λιτανεία στον Αγιο Νεκτάριο

    Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Πατρών, το...

    Πάτρα: Νέο επεισόδιο στο λιμάνι – Άγριος ξυλοδαρμός και αίματα

    Νέο άγριο επεισόδιο σημειώθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου,...