Πατέρας νεκρού βρέφους: “Ήθελα να το αναγνωρίσω το παιδί, εκείνη δεν συναινούσε”

    Ημερομηνία:

    Ο πατέρας δηλώνει πως ήταν πρόθυμος να αναγνωρίσει το παιδί αλλά η 29χρονη δεν του επέτρεπε ούτε να το δει. Είχε ζητήσει μάλιστα και τη συμβουλή από δικηγόρο προκειμένου να μπορέσει να χειριστεί την κατάσταση με τη μητέρα του άτυχου κοριτσιού.

    «Εγώ ήθελα να αναγνωρίσω το παιδί. Ήθελα να αναλάβω τις ευθύνες του παιδιού. Μου επέτρεπε να το βλέπω, αλλά κάποιες φορές μου έλεγε πως τώρα δεν γίνεται και τέτοια. Το έπαιρνα το παιδί στο σπίτι μου τον τελευταίο καιρό, προς τον Οκτώβριο – Νοέμβριο το πήρα 4 με 5 βράδια. Μετά συμβουλεύτηκα δικηγόρο και μου είπε “να προσέχεις, αφού δεν έχεις αναγνωρίσει το παιδί, εάν πάθει οτιδήποτε σε κάποιο ατύχημα, θα είσαι υπεύθυνος για τις πράξεις που κάνεις”», είπε αρχικά στο Mega.

    Ο πατέρας συμπληρώνει ότι το παιδί έτρωγε και ντυνόταν καλά από τη μητέρα και έτσι δεν την κατηγόρησε για πλήρη αμέλεια. «Δεν μπορώ να κατηγορήσω πως ήταν σε αμέλεια τελείως», συμπλήρωσε.

    Όσον αφορά τα ψυχιατρικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε η 29χρονη είπε: «Εγώ την έβλεπα μία να είναι καλά, την άλλη να μην είναι καλά. Δεν μπορώ να κρίνω, να πω ότι είχε σοβαρότατα προβλήματα. Δεν ξέρω. Εγώ προσπαθούσα να αναγνωρίσω το παιδί, ήθελα να αναλάβω τις ευθύνες του παιδιού. Εκείνη δε συναινούσε».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΣΤΟΝ «ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ»: Ετοιμάζεται για την τρίτη φορά που θα καθίσει στο εδώλιο

    Στο εδώλιο ετοιμάζεταινα καθίσει για τρίτη φορά η Ρούλα...

    OnlyFans: Ρεκόρ κερδοφορίας και ακόμη περισσότεροι χρήστες

    Το 2024 η πλατφόρμα OnlyFans είδε τις συνδρομητικές εισπράξεις να φτάνουν...

    Gay “κέρατο” σε φίρμα της πολιτικής! Επιασε τον σύντροφο… με άλλον νεαρό! ΦΩΤΟ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/gay-%ce%ba%ce%ad%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%b5-%cf%86%ce%af%cf%81%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%b5/

    Exathlon: Τα λεφτά που παίρνουν κάθε εβδομάδα οι παίκτες

    Ένα Survivor με άλλο όνομα (Exathlon) παρακολουθουμε στον ΣΚΑΪ...