ΠΑΤΡΑ: 10 κρούσματα κορονοϊού σε πασίγνωστο κατάστημα στο κέντρο της πόλης

    Ημερομηνία:

    Η διασπορά του κορωνοϊού στην περιοχή  είναι μεγάλη, κάτι που αποδεικνύεται καθημερινά από τα επίσημα στοιχεία που δίνει ο ΕΟΔΥ.

    Ο Νοέμβρης μπήκε με 171 νέες διαγνώσεις του ιού στην Αχαΐα, με τους ειδικούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση σε όλη την επικράτεια και το ενδεχόμενο νέων μέτρων να βρίσκεται υπό εξέταση.

    Επίκεντρο της πανδημίας, είναι η Πάτρα, καθώς στην πρωτεύουσα του νομού εντοπίζονται τα περισσότερα από τα κρούσματα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες δέκα υπάλληλοι πασίγνωστου πολυκαταστήματος αθηναϊκών συμφερόντων, έχουν εντοπιστεί θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ δεκάδες κρούσματα καταγράφονται και σε αθλητικούς συλλόγους της πόλης.

    Παράλληλα μόλις χθες, εντοπίστηκαν 20 περιπτώσεις του ιού από τα τεστ που πραγματοποιούνται από τον ΕΟΔΥ με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Golden Visa: Το crash test του 2025 κρίνει το μέλλον της το 2026

    Τα αποτελέσματα της «Χρυσής Βίζας» του 2025 θα κρίνουν...

    Πάτρα – ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Κατέρρευσε άνδρας στην Πλατεία Γεωργίου – Δεν κατάφεραν να τον σώσουν

    Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ χθες το πρωΐ όταν ενημερώθηκε...