ΠΑΤΡΑ: 1174 κλήσεις από την Τροχαία σε δύο εβδομάδες

    Ημερομηνία:

    Εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες ο σχεδιασμός της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού και κυρίως για τις παράνομες σταθμεύσεις που αποτελούν και τον μεγάλο βραχνά της πόλης, είναι σε πλήρη εφαρμογή.

    Η Τροχαία σε συνεργασία με την Άμεση Δράση και τις περιπολίες της ομάδας ΔΙΑΣ, όλες τις ώρες της ημέρας, βρίσκεται στους δρόμους της Πάτρας, τόσο στο κέντρο, όσο και στις συνοικίες, με στόχο να μειωθεί αυτή η κυκλοφοριακή αναρχία που κυριαρχούσε τους προηγούμενους μήνες και είχε φτάσει στο… αμήν δεκάδες πατρινούς οδηγούς, επαγγελματίες και μη.

    Όπως έχει φανεί, στις προτεραιότητες του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγου Ανδρέα Τσαπικούνη είναι η τροχονομική αστυνόμευση και με βάση αυτήν την κατεύθυνση έγινε και ο επιχειρησιακός σχεδιασμός για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού.

    ICECAP

    Το βάρος των ελέγχων, όπως είναι φυσικό πέφτει στις ώρες της κυκλοφοριακής αιχμής, ξεκινώντας από τις 10 το πρωί και φτάνοντας τις μεσημεριανές ώρες όταν κλείνουν τα μαγαζιά και ένα σημαντικό ποσοστό εργαζόμενων επιστρέφει από την δουλειά του στο σπίτι, συνεχίζοντας και τις απογευματινές ώρες έως στο βράδυ, όπου και εκεί υπάρχει σημαντικό πρόβλημα κυρίως στο ιστορικό κέντρο και στις εμπορικές οδούς.

    Μέχρι τώρα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την Αστυνομική Διεύθυνση, η ΕΛ.ΑΣ. σε αυτές τις δύο πρώτες εβδομάδες που έχει ξεκινήσει ο επιχειρησιακός σχεδιασμός για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού έχει βεβαιώσει 1.774 συνολικά παραβάσεις που έχουν να κάνουν με τις σταθμεύσεις.

    Παράνομες σταθμεύσεις σε δρόμους, σε πεζόδρομους, σε πλατείες, σε θέσεις ΑμεΑ και δεκάδες ακόμα περιπτώσεις που βλέπουμε καθημερινά στους δρόμους της Πάτρας. Πέρα από τις βεβαιώσεις αυτές οι έλεγχοι που έγιναν, έφεραν την αφαίρεση συνολικά 291 πινακίδων για θέσεις στάθμευσης.

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Αδιάβατα είναι τα πεζοδρόμια της Γερμανού

    Αδιάβατα είναι τα πεζοδρόμια της Γερμανού σε πολλά σημεία...

    ΠΑΤΡΑ -Κοινωνικό Παντοπωλείο: Πάνω από 2.500 άτομα πήραν τρόφιμα τις ημέρες του Πάσχα

    Χίλιες περίπου οικογένειες πήραν τρόφιμα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο...

    ΠΑΤΡΑ: Η εξομολόγηση του Αγγελου Ανδριόπουλου

    Για τις οικονομικές δυσκολίες και τις θυσίες που έκανε...

    Χρύσα Καρούση: Ανερχόμενο ταλέντο

    Από τις απόφοιτες της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας,...