ΠΑΤΡΑ: 15χρονη νόσησε από κορονοϊό και εμφάνισε παρενέργεια μετά από 4 μήνες

    Ημερομηνία:

    Εστιασμένο σε ένα κορίτσι 15 ετών που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ στον θάλαμο κορονοϊού, είναι το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας.

    Το κοριτσάκι, που κατάγεται από το Αγρίνιο, νόσησε τον περασμένο Νοέμβριο από κορονοϊό και προ ημερών αιφνιδίως εμφάνισε περικαρδίτιδα. Οι μέχρι στιγμής εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μάλλον πρόκειται για φλεγμονώδες σύνδρομο συνέπεια του κορονοϊού.

    «Το κορίτσι προ ημερών ένιωσε ένα περικάρδιο άλγος πήγε στο νοσοκομείο έγιναν οι εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι είχε πρόβλημα στο περικάρδιο. Διακομίστηκε στη Μονάδα μας όπου και νοσηλεύεται τα τελευταία δύο 48ωρα» μας περιγράφει ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ Ανδρέας Ηλιάδης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: “Εφυγε” ο Θόδωρος Τσεντούρος – ΦΩΤΟ

    Γεννήθηκε στα Καλάβρυτα το έτος 1927 από τον Κωνσταντίνο...

    Καύσωνας: Το σύμπτωμα στα χέρια που δείχνει ότι κινδυνεύετε από θερμοπληξία

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%8d%cf%83%cf%89%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%8d%ce%bc%cf%80%cf%84%cf%89%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%af/

    Ιωάννα Τούνη: Διακοπές στη Χαλκιδική με τον μικρό της γιο, Πάρη

    Η Ιωάννα Τούνη έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές...