ΠΑΤΡΑ: 35χρονος απατεώνας: Το ‘κανα γιατί είναι άρρωστη η μάνα μου

    Ημερομηνία:

    Προφυλακιστέος κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή,  ο βούλγαρος που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για τις απάτες σε βάρος ηλικιωμένων.

    Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος είχε “στρατοπεδεύσει” στην Πάτρα, όπου διέμενε σε κεντρικό ξενοδοχείο και εκεί σχεδίαζε τον τρόπο που θα παγίδευε τα θύματά του.

    Ομως ….για κακή του τύχη, έπεσε πάνω στην πανέξυπνη γιαγιά που της τηλεφώνησε για να την εξαπατήσει, αλλά εκείνη του έκλεισε ραντεβού και κάλεσε την αστυνομία.

    GLEARNET

    Κατά τη σημερινή απολογία του στον ανακριτή, ισχυρίστηκε πως έκανε τις απάτες για οικονομικούς λόγους.

    Οπως δήλωσε η συνήγορος του Γεωργία Σαρρή ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τη συμμετοχή του σε συμμορία και υποστήριξε πως χρειαζόταν τα χρήματα για την άρρωστη μητέρα του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δάκρυσε η Ηλιάνα στο GNTM: «Μη με κάνεις να κλαίω, κρατιέμαι τόση ώρα»

    Με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, ο 20χρονος Αναστάσιος από την...

    Πάτρα: “Ποτάμι” οι δρόμοι στην Οβρυά – φωτό

    Σε ποτάμι μετατράπηκε η Οδός Ελευθερίου Βενιζέλου του Τοπικού...

    Πάτρα: Οι γιατροί που εφημερεύουν το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Οκτωβρίου

    Από 7 π.μ. Σαββάτου έως 7 π.μ. Δευτέρας ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ: Αλεξανδρόπουλος Δημήτριος Μαιζώνος...

    Πεδίο μάχης τη νύχτα τα Εξάρχεια – Επιθέσεις με μολότοφ σε διμοιρίες των ΜΑΤ

    Χάος επικράτησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Χαριλάου Τρικούπη όταν διμοιρία...