ΠΑΤΡΑ: 35χρονος απατεώνας: Το ‘κανα γιατί είναι άρρωστη η μάνα μου

    Ημερομηνία:

    Προφυλακιστέος κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή,  ο βούλγαρος που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για τις απάτες σε βάρος ηλικιωμένων.

    Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος είχε “στρατοπεδεύσει” στην Πάτρα, όπου διέμενε σε κεντρικό ξενοδοχείο και εκεί σχεδίαζε τον τρόπο που θα παγίδευε τα θύματά του.

    Ομως ….για κακή του τύχη, έπεσε πάνω στην πανέξυπνη γιαγιά που της τηλεφώνησε για να την εξαπατήσει, αλλά εκείνη του έκλεισε ραντεβού και κάλεσε την αστυνομία.

    Φλίγκος

    Κατά τη σημερινή απολογία του στον ανακριτή, ισχυρίστηκε πως έκανε τις απάτες για οικονομικούς λόγους.

    Οπως δήλωσε η συνήγορος του Γεωργία Σαρρή ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τη συμμετοχή του σε συμμορία και υποστήριξε πως χρειαζόταν τα χρήματα για την άρρωστη μητέρα του.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς οι Ιταλοί έγιναν πλουσιότεροι από τους Άγγλους – Ανατροπή στην Ευρώπη

    Η Βρετανία έχασε το προβάδισμά της έναντι της Ιταλίας...

    Η Τέιλορ Σουίφτ άλλαζε τους άντρες σαν τα πουκάμισα

    Σαν τα πουκάμισα άλλαζε τους άντρες η Τέιλορ Σουίφτ, μέχρι να...

    Αυτά τα 5 φαγητά είναι άνοστα την επόμενη μέρα

    Σαν το φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, κανένα. Σαν την τραγανότητα της ζεστής πατάτας που...

    To γνωρίζατε; – Tι σημαίνει όταν κάποιος απαντά μόνο με «ΟΚ» σύμφωνα με την ψυχολογία

    Το ΟΚ είναι μια συχνή απάντηση σε ερωτήσεις. Και παρότι...