ΠΑΤΡΑ: 426 κρούσματα σε 6 ημέρες

    Ημερομηνία:

    Σταθερά αυξημένο παραμένει το επιδημιολογικό φορτίο στην Πάτρα, σύμφωνα με τις ανακοινώσει του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

    Με τα 78 κρούσματα που ανακοινώθηκαν για την Αχαΐα το Σάββατο φτάσαμε συνολικά τα 426 για τον μήνα Φεβρουάριο, σε αυτές τις πρώτες έξι μέρες του.

    Το μεγαλύτερο ποσοστό των κρουσμάτων προέρχονται από την Πάτρα και ειδικότερα από το κέντρο της, όμως επιβαρυμένες είναι και περιοχές όπως η Αγυιά και τα Ζαρουχλέικα.

    Όλα δείχνουν πάντως ότι μέσα στην εβδομάδα που θα διανύσουμε θα ξεπεράσουμε το ρεκόρ κρουσμάτων του Νοεμβρίου που ήταν στα 757. Αν δηλαδή δεν υπάρξει μείωση της έξαρσης σύντομα και δεν έχουμε γρήγορα αποτελέσματα από το σκληρό lockdown .

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σία Αναγνωστοπούλου: “Έντονη διαμαρτυρία για το κλείσιμο των καταστημάτων ΕΛΤΑ Αχαΐας”

    Κοινοβουλευτική αναφορά προς τους Υπουργούς  Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εθνικής...

    Φοινικούντα:Τι ζητά ο ανιψιός του 68χρονου νεκρού ιδιοκτήτη του κάμπινγκ με εξώδικο

    Το θρίλερ της Φοινικούντας  είναι δίχως τέλος καθώς από τη...

    Σπύρος Σορβατζιώτης: Η δήλωση του προέδρου του ΔΣ Πατρών

    Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών,...

    Ωράριο φορτοεκφόρτωσης: Επιστολή Πελετίδη, προς τις μεταφορικές εταιρείες, την ΟΕΒΕΣΝΑ και τον Εμπορικό Σύλλογο

    Την ανάγκη σεβασμού του ωραρίου φορτοεκφόρτωσης στους πεζόδρομους του...