ΠΑΤΡΑ: «Άγουρες» συμμορίες προκαλούν τρόμο και… διαφημίζουν τη δράση τους! Τρόμος στα Μποζαϊτικα

    Ημερομηνία:

    “Άγουρες” συμμορίες αποτελούμενες από ανήλικους με κουκούλες μέσα στο σκοτάδι κρατούν πέτρες στα χέρια τους και τις ρίχνουν σε βιτρίνα καταστήματος.

    Μια καταδρομική επίθεση στα Μποζαΐτικα της Πάτρας, επίδειξη δύναμης από συμμορίες ανηλίκων σε μια προσπάθεια να τρομοκρατήσουν τους κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Όπως φαίνεται στα πλάνα του STAR, οι ανήλικοι, οι οποίοι είναι ηλικίας από 12 ετών εκσφενδονίζουν πέτρες στο κατάστημα.

    Μάρτυρας νεαρής ηλικίας υποστηρίζει ότι οι συγκεκριμένες συμμορίες «χτυπούν» ανά 4-5 άτομα και η μέθοδός τους είναι ο αιφνιδιασμός και το ξύλο.

    Όπως τονίζει, «αξιολογούν τα θύματά τους, βλέπουν για παράδειγμα το ντύσιμό τους και δίνουν το… σύνθημα».

    Σε Μοναστηράκι, Θησείο και σε πολλές περιοχές του κέντρου της Αθήνας ανήλικοι δέχονται επιθέσεις από «άγουρες» συμμορίες.

    Μάλιστα τα μέλη της συμμορίας «διαφημίζουν» τη δράση τους με βίντεο. Σε ένα από αυτά φαίνονται να σπάνε αυτοκίνητα, να τα κλέβουν και να πηγαίνουν βόλτα αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

    Συνήθως λένε ότι «τους αρέσει αυτό που κάνουν, ανεβαίνει η αδρεναλίνη στα ύψη».

    Άλλοι ποζάρουν με χρήματα και όπλα στα social media. Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας προκειμένου να διαπιστώσει τη γνησιότητά τους αλλά και να φτάσει στα ίχνη των ανήλικων δραστών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Πότε προβλέπεται η ολοκλήρωση των έργων στην Πλατεία Όλγας

    Πότε θα είναι έτοιμη η πλατεία Όλγας; Είναι ένα...

    ΠΑΤΡΑ: Mας κλέβουν με… ΑΙ – Δείτε πώς

    Η απάτη,.. αποκτά ΑΙ Μέχρι σήμερα «φωνάζαμε» να δίνονται οδηγίες...

    Το κρυμμένο “διαμάντι” του Κορινθιακού που βρίσκεται κοντά στην Πάτρα (video)

    Μικροί καταπράσινοι όρμοι, πεύκα που φτάνουν ως τη θάλασσα...

    Ενιαία φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα: Πώς θα εκδίδεται

    Μέχρι το τέλος της χρονιάς, σχεδιάζεται να δημιουργηθεί ένα...