ΠΑΤΡΑ – ΑΙΓΙΟ: Εκρυβαν ηρωίνη… σε συσκευασία κακάο

    Ημερομηνία:

    Η έντονη κινητικότητα σε σπίτι επί της οδού Ρήγα Φεραίου στα Προσφυγικά, στην πόλη του Αιγίου, όπου διέμενε ανδρόγυνο μαζί με το παιδί τους και η αξιοποίηση πληροφοριών οδήγησε στη σύλληψή του για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αιγιαλείας, σε «έφοδο» μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας 12/05/2025.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Πιάστηκαν να διαχωρίζουν σε δόσεις ποσότητα ενός κιλού και 112 γραμμαρίων ηρωίνης, με πηγές ν’ αναφέρουν: «τους βρήκαν να “κόβουν” ηρωίνη στο τραπέζι της κουζίνας».

    Οπως πληροφορείται η «Π», μέσα σε συσκευασία ροφήματος κακάο είχε κρύψει μέρος της ποσότητας των ναρκωτικών ο άνδρας, ο οποίος όπως προέκυψε βρισκόταν παράνομα στη χώρα. Κατά την «είσοδο» των αστυνομικών, που επιχείρησε να εμποδίσει η γυναίκα του, εκείνος κατευθύνθηκε στην τουαλέτα προσπαθώντας να «εξαφανίσει» την ηρωίνη που κατείχαν.

    Το νεαρό ζευγάρι, 22 ετών, από την Αλβανία -γονείς ενός βρέφους τεσσάρων μηνών- είχε μετακομίσει στο Αίγιο από την Αθήνα, τον Φεβρουάριο. Σε κατ’ οίκον έρευνα εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης 5 γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, σύνεργα νόθευσης και διαμερισμού ηρωίνης σε δόσεις, 180€, δύο κινητά τηλέφωνα και πλήθος καρτών sim.Χθες Τρίτη 13/05/2025 με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Αιγίου. Ζήτησαν τον διορισμό δικηγόρου, επικαλούμενοι οικονομική αδυναμία και μετά την προθεσμία που έλαβαν θ’ απολογηθούν στον ανακριτή, την Παρασκευή. Το βρέφος μεταφέρθηκε με εισαγγελική εντολή στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ρίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ο κηδεμόνας χτυπούσε 15χρονη με καλώδιο και μπουνιές! Δράμα σε σπίτι

    Μία ιδιαιτέρως σοβαρή υπόθεση κλήθηκε να χειριστεί το Γραφείο...

    Ο «Τσάρος» κρατάει κλειστά τα χαρτιά του

    Ολα μοιάζουν έτοιμα για τις συνομιλίες ανάμεσα στην Ουκρανία και τη Ρωσία που...

    ΑΧΑΪΑ: Μόνο 92 οι προσωπικοί γιατροί!

    Την πέμπτη της προσπάθεια μέσα στην τελευταία τριετία κάνει...