ΠΑΤΡΑ: Αλλαξε χέρια πασίγνωστη ψησταριά στο κέντρο της Πάτρας! Την αγόρασε ιδιοκτήτης εστιατορίου της Ρήγα Φεραίου – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Ανδρέας Αλεξ. Βρης, dytikosaxonas@gmail.com
    Η γνωστή ψησταριά «Αστυ», από τις αρχές της δεκαετίας του 2010 έχει συνδέσει την πορεία της με την Πλατεία Ολγας όπου λειτουργεί στην πλευρά της οδού Κολοκοτρώνη 24, λίγα μέτρα από το σημείο όπου παλαιότερα ήταν ο ομώνυμος χειμερινός κινηματογράφος, σε ανάμνηση του οποίου πήρε και το ίδιο εμβληματικό όνομα.
    Από την 1η Σεπτεμβρίου η ψησταριά, παραμένει για λίγες ημέρες κλειστή καθώς η επιχείρηση πέρασε σε άλλα χέρια και συγκεκριμένα υπό την διεύθυνση της οικογένειας του Σπύρου Κωνσταντάτου, η οποία διατηρεί, σε κοντινή απόσταση και το γνωστό δημοφιλές εστιατόριο «Η κατσαρόλα της Τούλας» επί της οδού Ρήγα Φεραίου 49 ( μεταξύ Αράτου και Ζαϊμη ).
    Η νέα ιδιοκτησία της Ψησταριάς «Αστυ», όχι μόνο θα διατηρήσει το ίδιο αντικείμενο, αλλά και το ίδιο όνομα, για να θυμίζει την γειτονική κινηματογραφική αίθουσα, στην όποια έζησαν απολαυστικές στιγμές προηγούμενες γενιές.
    Θα ανανεωθεί βέβαια με πλουσιότερη ποικιλία , όσο αφορά τα προσφερόμενα προϊόντα, αλλά αισθητικά στόχος είναι να διατηρήσει σαν περιβάλλον και ύφος στο εσωτερικό το ίδιο κινηματογραφικό …ντεκόρ και στυλ.
    Η νέα έναρξη αναμένεται λίαν προσεχώς… (είναι θέμα λίγων ημερών).
    Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Δυτικής Αχαΐας

    Ο συντονισμός των εμπλεκόμενων φορέων, η επιχειρησιακή ετοιμότητα, τα...

    Στο νοσοκομείο παραμένει ο Άρης Μουγκοπέτρος – Οι φωτογραφίες που ανήρτησε

    Ο Άρης Μουγκοπέτρος παραμένει στο νοσοκομείο μετά τον ακρωτηριασμό των δύο...

    H συγκλονιστική ιστορία της καλόγριας – φίλης του Πάπα

    Κανείς δεν επιτρέπεται να πλησιάσει το φέρετρο του Πάπα...

    Αρχηγός αποστολής στην Εθνική Κορασίδων Βόλεϊ, στη Λετονία, ο Τάκης Αντωνόπουλος

    Αρχηγός αποστολής της Εθνικής Κορασίδων Βόλεϊ, στη Λετονία, ήταν...