ΠΑΤΡΑ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ: Ζητάμε χρόνια τραμ

Ημερομηνία:

«To τραμ ως δημοτική αρχή το θέλουμε και το ζητάμε χρόνια. Είναι μια πάγια θέση του Δήμου μας και την επιδιώκουμε» ανέφερε η αντιδήμαρχος Κυκλοφοριακού και Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Αναστασία Τογιοπούλου μιλώντας στον Max Fm και στον Γιάννη Γεωργόπουλο.

Αφορμή το μετρό της Θεσσαλονίκης. «Το υπάρχον σύστημα μετακίνησης δεν είναι αρκετά για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πατρινών. Πρέπει και η Πάτρα να αποκτήσει δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς όπως έγινε και στη Θεσσαλονίκη. Είναι η τρίτη πόλη της Ελλάδας σε πληθυσμό».

Πρόσθεσε όμως ότι στην προσπάθεια αυτή που κάνει η δημοτική αρχή για το τραμ δεν έχει την ανάλογη στήριξη από τους υπόλοιπους φορείς και η φωνή της δεν εισακούεται από τα κεντρικά. “Μια φωνή δεν φτάνει για να ασκήσει την κατάλληλη πίεση στην κυβέρνηση” είπε χαρακτηριστικά.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Κλίκα τσαρλατάνων – Πώς έπεισαν τον Μαζωνάκη με το παραμύθι για «ύπνωση και αποτοξίνωση»

Στο επίκεντρο της έρευνας για τον άδικο χαμό του Γιώργου...

ΔΥΠΑ: Αμειβόμενη μαθητεία στην Πάτρα με 39,04 ευρώ την ημέρα – Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση

Περισσότερο χρόνο έχουν πλέον οι ενδιαφερόμενοι στην Πάτρα για...

Φιλιππίδης: «Εξαιτίας αυτής της καταγγελίας προφυλακίστηκα» – Τι κατέθεσε στη δίκη κατά της πρώτης καταγγέλλουσας

Στην πρώην Σχολή Ευελπίδων βρέθηκε την Πέμπτη  ο Πέτρος Φιλιππίδης,...

Γνωστή παρουσιάστρια με νέο σύντροφο λίγο καιρό μετά το διαζύγιό της

Έρωτας ήταν και πέρασε! Και να μην πέρασε η...