ΠΑΤΡΑ: Ανέβηκαν οι δόσεις των δανείων! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ

    Ημερομηνία:

    Όσοι έχουν πάρει στεγαστικά δάνεια προκειμένου να καταφέρουν κάποια στιγμή να αποκτήσουν ένα σπίτι δικό τους, αντιμετωπίζουν πλέον σοβαρό πρόβλημα αφού τους τελευταίους μήνες έχουν δει τις δόσεις που δίνουν κάθε τόσο να έχουν πάρει αυξητικές τάσεις.

    Οι αυξήσεις αυτές έχουν να κάνουν με την απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να αυξήσει τα επιτόκια στο 0,50%, γεγονός που έχει σαν αποτέλεσα να πιέσει το γενικό τραπεζικό σύστημα στην αύξηση των επιτοκίων που έχει δώσει η κάθε τράπεζα, κατά συνέπεια στην αύξηση των δόσεων.

    Έτσι αρκετοί Πατρινοί που έχουν πάρει στεγαστικά δάνεια κυρίως ή άλλου είδους δάνεια προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της επιχείρησης τους (αν και αυτά δεν δίνονται πια με ευκολία), είδαν το ύψος των δόσεων να έχει αυξηθεί, κάτι που επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.

    Πάντως, στις ερωτήσεις που έκαναν προς τους τραπεζικούς υπαλλήλους για τους λόγους που έχει γίνει αυτή η εξέλιξη και στους πότε θα επιστρέψει η δόση τους στο αρχικά συμφωνηθέν ποσό, απάντηση δεν πήραν. Άλλωστε, δεν εξαρτάται από τις τράπεζες των υπαλλήλων και πολύ περισσότερο ούτε από αυτούς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στην Ορεινή Ναυπακτία, που πήγε, με ποιους και που δείπνησε ΦΩΤΟ

    Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. βρίσκεται αυτές τις ημέρες...

    Μυθικός Τεντόγλου: «Πέταξε» με κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο

    Ο Μίλτος Τεντόγλου εμφανίζεται σε τρομερή κατάσταση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων...

    ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Επεσε χαλάζι στην Τριταία – Ζημιές σε προϊόντα – Στην Πάτρα… 40 βαθμούς Κελσίου

    Σκηνικό χειμώνα στην Τριταία Αχαϊας. Στο Σταροχώρι έπεσε χαλάζι,...