Πάτρα: Αντίστροφη μέτρηση για το Pink the City 2025

    Ημερομηνία:

    Για 13η συνεχόμενη χρονιά, η Πάτρα ντύνεται στα ροζ και στέλνει παντού το μήνυμα της Πρόληψης, της Έγκαιρης Διάγνωσης και της αλληλεγγύης απέναντι στον καρκίνο του μαστού.

    Η φετινή μας πορεία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2025 με σημείο εκκίνησης την πλατεία Γεωργίου Ά. Από τις 10:30 π.μ. θα συγκεντρωνόμαστε με μουσική, δρώμενα και πολλές εκπλήξεις, ενώ η κυκλική πορεία θα ξεκινήσει στις 11:30 π.μ. και θα καταλήξει και πάλι στην πλατεία Γεωργίου Ά.

    Το PINK THE CITY δεν είναι απλώς μια πορεία: είναι ένας θεσμός που ενώνει ανθρώπους κάθε ηλικίας, με σκοπό να στηρίξουμε όσες γυναίκες αντιμετωπίζουν ή αντιμετώπισαν τον καρκίνο του μαστού, να τιμήσουμε όσες δεν είναι πια μαζί μας και να ενδυναμώσουμε το μήνυμα ότι Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ.

    Σας περιμένουμε να περπατήσουμε όλοι μαζί, να γεμίσουμε την πόλη ροζ και να στείλουμε το μήνυμα πιο δυνατά από ποτέ: Κανείς δεν είναι μόνος σε αυτό τον Αγώνα Ζωής!

    Το περίπτερο εγγραφών μας ,στην πλατεία Γεωργίου Ά, θα λειτουργήσει από την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου, όπου θα σας περιμένουν οι εθελοντές μας για να κάνετε την εγγραφή σας εκεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στύση: Πέντε πράγματα που αλλάζουν μετά τα 50 – Τι να προσέξετε

    Το πέρασμα στη μέση ηλικία θα αφήσει το αποτύπωμά...

    Σχέση: 5 φράσεις που καταστρέφουν την επικοινωνία με το σύντροφό σας

    Η ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία παίζει καθοριστικό ρόλο στo πόσο επιτυχημένη...

    Πέος: Το ιδανικό και το πραγματικό μέγεθος

    Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα της ζωής για...