ΠΑΤΡΑ: Απαγόρευση βαρέων οχημάτων το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας! Τι θα γίνει με τα απορριμματοφόρα στην πορεία;

    Ημερομηνία:

    Προβληματισμός επικρατεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας μετά από το σήμα που έφθασε από την Τροχαία Αττικής που προβλέπει απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων από τις 6 το πρωί του Σαββάτου, προς το κέντρο της Αθήνας.

    Το σήμα έφθασε στην Ερμού και καλείται η τοπική ΕΛ.ΑΣ. να λάβει μέτρα για να μην επιτρέψει την μετάβαση βαρέων οχημάτων προς Αθήνα.
    Ωστόσο, αυτό που προβληματίζει είναι το γεγονός ότι το προσεχές Σάββατο έχει προγραμματιστεί η μηχανοκίνητη πορεία της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας με την συμμετοχή αρκετών φορέων προς την Αθήνα, για την διαμαρτυρία στο Σύνταγμα.
    Πληροφορίες αναφέρουν πως η Δημοτική Αρχή της Πάτρας έχει αποφασίσει στην πορεία να συμμετάσχουν και απορριμματοφόρα και άλλα βαρέου τύπου οχήματα, τα οποία λόγω της απαγόρευσης που θα ισχύει δεν θα μπορούν να περάσουν από τα διόδια.
    Το ζητούμενο λοιπόν είναι εάν θα υπάρξει απαγόρευση κίνησης της Πατρών – Κορίνθου των οχημάτων βαρέου τύπου και από ποιο ύψος έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΑΔΕ: Απάτη ΦΠΑ με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα μέσω βουλγαρικής εταιρείας–βιτρίνας

    Μία καλοστημένη μεθόδευση απάτης στο πεδίο του ΦΠΑ, που αφορά αγοραπωλησίες...

    Κρήτη: Καρχαριοειδές ξεβράστηκε στα βράχια παραλίας – (βίντεο)

    Δεν πίστευαν στα μάτια τους, όσοι βρέθηκαν την Κυριακή...

    “Χαμόγελο του Παιδιού”: Συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από την ίδρυσή του

    Στις 9 Νοεμβρίου του 2025 συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από...

    ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΣΕ ΠΕΛΕΤΙΔΗ: Ας μας πει αν θέλει το πρόγραμμα “Μαριέττα Γιαννάκου” για τα σχολεία της Πάτρας

    Επίθεση στον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη έκανε η Υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη για...