ΠΑΤΡΑ: Απίστευτη απάτη σε ηλικιωμένη – Άφησε χρήματα στα σκαλιά εκκλησίας

    Ημερομηνία:

    Νέο περιστατικό απάτης στην Πάτρα σε βάρος ηλικιωμένης με το πρόσχημα των «μαϊμού» τροχαίων ατυχημάτων και της δήθεν εμπλοκής συγγενικού προσώπου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ηλικιωμένη δέχθηκε τηλεφώνημα ότι η κόρη της ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο στην περιοχή των Μεγάρων Αττικής και απαιτείται… γρηγορόσημο ώστε να χειρουργηθεί άμεσα.

    Ο απατεώνας ζήτησε ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό που η γυναίκα δεν είχε λέγοντάς του ότι διαθέτει μόλις 1.500 ευρώ. Ο δράστης πέτυχε τον στόχο του και την έπεισε να του αφήσει τα χρήματα σε σακούλα σε σημείο που δεν πάει ο νους.

    Στις σκάλες του Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, στην οδό Ευβοίας! Όπως και έγινε. Ο απατεώνας πήρε τα χρήματα και έγινε καπνός.

    Στη συνέχεια η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε ότι τροχαίο με εμπλοκή της κόρης της δεν συνέβη ποτέ και ότι είχε πέσει θύμα απάτης. Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Πατρών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φοινικούντα: Παραδόθηκε 30χρονος στην Καλαμάτα για τη διπλή δολοφονία

    Παραδόθηκε το πρωί της Πέμπτης (18.12.2025) στην Καλαμάτα, ο...

    Αμοργός: Αγρότης έστησε μόνος του το πρώτο μπλόκο στο νησί

    Μια μοναδική κίνηση διαμαρτυρίας συγκεντρώνει τα βλέμματα στην Αιγιάλη...

    Πάτρα: Αγώνας αλληλεγγύης στο γήπεδο Αγυιάς- Οι Παλαίμαχοι και οι αστυνομικοί, παίζουν για την κοινωνία

    Ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Πάτρας, σε συνεργασία με τη Διεθνή...

    Έλενα Παπαρίζου: Επιστροφή στη σκηνή με Τάκη Ζαχαράτο και καμπαρέ σόου – υπερπαραγωγή

    Τη δυναμική επιστροφή της στη σκηνή ετοιμάζει η Έλενα Παπαρίζου μετά...