ΠΑΤΡΑ: Απόψε και αύριο Τετάρτη ο “Οθέλλος”

    Ημερομηνία:

    Eνα από τα σπουδαιότερα έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου, ο «Οθέλλος» του Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια, θα φιλοξενηθεί σήμερα Τρίτη 29 και αύριο Τετάρτη 30 Ιουνίου στις 9.30 μ.μ., στο Θέατρο Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος», στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ.

    Τη μετάφραση υπογράφει ο Διονύσης Καψάλης και την πρωτότυπη μουσική ο Δημήτρης Καμαρωτός. Πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Μπέζος (Οθέλλος), Αιμίλιος Χειλάκης (Ιάγος) και Μυρτώ Αλικάκη (Αιμιλία). Βραβάντιος ο Κώστας Κορωναίος, Κάσσιος ο Αλέξανδρος Βάρθης, Δυσδαιμόνα, η Μάιρα Γραβάνη. Συμπρωταγωνιστούν οι: Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Κρις Ραντάνοφ, Μανώλης Δούνιας, Ελευθερία Κοντογεώργη, Νίκος Τσιμάρας.

    Στον «Οθέλλο» ο Σαίξπηρ μιλάει για τον παράφορο έρωτα που αντιβαίνει σε φυλετικές, ηλικιακές και κοινωνικές διαφορές. Είναι μια τραγωδία για τη ζήλια, την προδομένη εμπιστοσύνη και τον φόβο για οτιδήποτε ξένο και διαφορετικό.

    Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά από το viva.gr και στο ταμείο του Δημοτικού θεάτρου 11.00 – 16.00 πλην Κυριακής. Γενική είσοδος 20 ευρώ, φοιτητικό, ανέργων, άτομα ηλικίας άνω των 65 15 ευρώ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Πότε προβλέπεται η ολοκλήρωση των έργων στην Πλατεία Όλγας

    Πότε θα είναι έτοιμη η πλατεία Όλγας; Είναι ένα...

    ΠΑΤΡΑ: Mας κλέβουν με… ΑΙ – Δείτε πώς

    Η απάτη,.. αποκτά ΑΙ Μέχρι σήμερα «φωνάζαμε» να δίνονται οδηγίες...

    Το κρυμμένο “διαμάντι” του Κορινθιακού που βρίσκεται κοντά στην Πάτρα (video)

    Μικροί καταπράσινοι όρμοι, πεύκα που φτάνουν ως τη θάλασσα...

    Ενιαία φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα: Πώς θα εκδίδεται

    Μέχρι το τέλος της χρονιάς, σχεδιάζεται να δημιουργηθεί ένα...