ΠΑΤΡΑ – ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Πάνω από 2000 τα κρούσματα

    Ημερομηνία:

    Μπορεί από το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου να έχουμε μπει σε μία εμφανή πτώση των κρουσμάτων στην Αχαία και να υπάρχει μία σημαντική ύφεση της επιδημιολογικής πορείας στην περιοχή.

    Ωστόσο, ο Απρίλης σαν μήνας κινείται σε ένα σταθερά υψηλό επίπεδο κρουσμάτων έχοντας ξεπεράσει μέχρι ώρας τα 2.100 κρούσματα και αποτελώντας τον τρίτο χειρότερο μήνα της Αχαΐας από την αρχή της πανδημίας.

    Ζητούμε για τις υγειονομικές αρχές της περιοχής είναι τα κρούσματα να παραμείνουν σε διψήφιο αριθμό και αν είναι δυνατόν να υπάρξει μία ακόμα μεγαλύτερη μείωση του αριθμού τους από το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου .

    Ωστόσο, αυτά που ανησυχούν τους ειδικούς είναι τρία στοιχεία: Ο αστάθμητος παράγοντας των μεταλλάξεων, ιδίως του ινδικού που φέρεται να είναι πιο μεταδοτικός.

    Οι συγκεντρώσεις των νέων στα υπαίθρια στέκια της Πάτρας που συνεχίζονται και τρίτον ο αριθμό των νοσηλειών και ειδικότερα των διασωληνωμένων που δεν λένε να πέσουν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φωτό – σοκ! Είχε κλείσει 28 γάτες σε ένα δωμάτιο στο σκοτάδι! Παρέμβαση Εισαγγελέα Πατρών

    Στην Πάτρα, μετά από καταγγελία και με εισαγγελική διαταγή,...

    Σε κρίσιμη κατάσταση το Νοσοκομείο Αιγίου- Η ΕΙΝΑ ζητά άμεσες προσλήψεις

    Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας καταγγέλλει την επικίνδυνη υποστελέχωση...

    Koρινθιακός κόλπος: Ψάρεψαν ροφό – γίγαντα 20 κιλών – φωτό

    Μια σπάνια ψαριά έκαναν στον Κορινθιακό Κόλπο ο αντιδήμαρχος Κορινθίων, Βαγγέλης...