ΠΑΤΡΑ: Αστυνομικοί θα μπαίνουν και σε σπίτια για “κορονοπάρτι” τις Απόκριες

    Ημερομηνία:

    Αυξημένα θα είναι τα μέτρα που θα λάβει  η Αστυνομία το Σαββατοκύριακου του Καρναβαλιού  για τη διαπίστωση της τήρησης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

     

    Σύμφωνα με πληροφορίες του flamis.gr  οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ θα ενισχυθούν, ενώ θα ελέγχεται άμεσα οποιαδήποτε καταγγελία για πάρτι σε σπίτια ή άλλους χώρους.

     

    Την ίδια ώρα οι έλεγχοι των μικτών κλιμακίων (Επιθεωρητών από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας και την Ελληνική Αστυνομία, θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς ειδικά για τις επόμενες ημέρες που κορυφώνονται οι εκδηλώσεις της Αποκριάς, με σκοπό την προστασία της υγείας των εργαζομένων και της δημόσιας υγείας, την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των επιχειρήσεων για την προστασία των εργαζομένων και την παρακολούθηση της ορθής εφαρμογής των μέτρων για την αποτροπή καταστάσεων που ευνοούν τη διασπορά του SARS COV-2.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κάλεσμα ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας σε πληρώματα για προσωρινή παραχώρηση των στολών τους

    Κάλεσμα προς τους αρχηγούς των πληρωμάτων του Πατρινού Καρναβαλιού...

    Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας: «Να πάρει πίσω η Κυβέρνηση το αντεργατικό νομοσχέδιο»

    Το Συνδικάτο Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Πάτρας, σε ανακοίνωση...

    Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί βρίσκεται -προσωρινά- στον Κορυδαλλό

    Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η Ειρήνη Μουρτζούκου μεταφέρθηκε λίγο μετά τις...

    ΠΑΤΡΑ: Εξώδικα σε νοσηλευτικό ίδρυμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%be%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%b7%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%af%ce%b4%cf%81%cf%85%ce%bc%ce%b1/