ΠΑΤΡΑ: Αυτός θα είναι ο καιρός του καρναβαλικού τριημέρου

    Ημερομηνία:

    Τα μετεωρολογικά δεδομένα πλέον είναι σαφή και η Πάτρα οδεύει ολοταχώς για ένα ονειρεμένο Καρναβαλικό τριήμερο.

    Ο έμπειρος προγνώστης – μετεωρολόγος, Νίκος Θεοδοσόπουλος εξήγησε ότι τα πιο πρόσφατα δεδομένα , επιβεβαιώνουν την πρόγνωση της προηγούμενης εβδομάδας που έλεγε ότι θα έχουμε ένα θερμό για την εποχή σαββατοκύριακο, χωρίς κακοκαιρικά φαινόμενα στην Πάτρα.

    Την Πέμπτη και την Παρασκευή επιστρέφει ο βοριάς και η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε άνοδο, με την ανώτατη τιμή της να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου.

    «Το Σάββατο αρχικά θα έχουμε αρκετή ηλιοφάνεια, αλλά θα υπάρχουν εναλλαγές με διαστήματα συννεφιάς. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς με τον βοριά στα 2-3 μποφόρ» τόνισε ο κ. Θεοδοσόπουλος και συνέχισε για την ημέρα όπου κορυφώνονται οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις: «Την Κυριακή αναμένεται στην Πάτρα η υψηλότερη θερμοκρασία σ’ όλη τη χώρα. Ο υδράργυρος θα φτάσει ακόμα και τους 22 βαθμούς στη μέγιστη τιμή του, ενώ θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 3-4 μποφόρ. Ωστόσο, προς Καθαρά Δευτέρα, ο βοριάς θα εξασθενίσει και περίπου από τις 2 μέχρι τις 6 το πρωί, θα πυκνώσουν τα σύννεφα και υπάρχει πιθανότητα για μερικές ψιχάλες».

    Ωστόσο, όπως ανέφερε ο κ. Θεοδοσόπουλος, την Καθαρά Δευτέρα θα σταματήσουν αμέσως οι ψιχάλες, ενώ θα υπάρχουν μικρά διαστήματα με ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να φτάνει μέχρι 18-19 βαθμούς.

    Στη Δυτική Ελλάδα πάντως αναμένονται και σημεία που θα υπάρχουν βροχές. Με βάση τα μετεωρολογικά δεδομένα το ύψος βροχής θα πέφτει στην περιοχή του Αγρινίου, μέχρι 10 χιλιοστά νερού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Eurobasket 2025: Bαριά ήττα για την Εθνική στην αναμέτρηση με την Τουρκία (68-94)

    Σε πολύ κακή βραδιά η Εθνική μας ομάδα, ηττήθηκε...

    Ο Χένρι Καβίλ τραυματίστηκε πριν ξεκινήσει το remake του «Highlander» – Αναβάλλονται τα γυρίσματα για το 2026

    Μία πολύ δυσάρεστη είδηση απογοήτευσε τους θαυμαστές του Χένρι Καβίλ,...

    Ολυμπιακός: Με Ταρεμί και Ποντένσε η αποστολή για Πανσερραϊκό

    Ο Μεχντί Ταρεμί και ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για...

    Η κυβέρνηση Τραμπ κατέστρεψε αντισυλληπτικά αξίας 10 εκατ. δολαρίων

    Ένα τεράστιο αριθμό αντισυλληπτικών αξίας σχεδόν 10 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο...