ΠΑΤΡΑ: Αυτός θα είναι ο καιρός του καρναβαλικού τριημέρου

    Ημερομηνία:

    Τα μετεωρολογικά δεδομένα πλέον είναι σαφή και η Πάτρα οδεύει ολοταχώς για ένα ονειρεμένο Καρναβαλικό τριήμερο.

    Ο έμπειρος προγνώστης – μετεωρολόγος, Νίκος Θεοδοσόπουλος εξήγησε ότι τα πιο πρόσφατα δεδομένα , επιβεβαιώνουν την πρόγνωση της προηγούμενης εβδομάδας που έλεγε ότι θα έχουμε ένα θερμό για την εποχή σαββατοκύριακο, χωρίς κακοκαιρικά φαινόμενα στην Πάτρα.

    Την Πέμπτη και την Παρασκευή επιστρέφει ο βοριάς και η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε άνοδο, με την ανώτατη τιμή της να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου.

    «Το Σάββατο αρχικά θα έχουμε αρκετή ηλιοφάνεια, αλλά θα υπάρχουν εναλλαγές με διαστήματα συννεφιάς. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς με τον βοριά στα 2-3 μποφόρ» τόνισε ο κ. Θεοδοσόπουλος και συνέχισε για την ημέρα όπου κορυφώνονται οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις: «Την Κυριακή αναμένεται στην Πάτρα η υψηλότερη θερμοκρασία σ’ όλη τη χώρα. Ο υδράργυρος θα φτάσει ακόμα και τους 22 βαθμούς στη μέγιστη τιμή του, ενώ θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 3-4 μποφόρ. Ωστόσο, προς Καθαρά Δευτέρα, ο βοριάς θα εξασθενίσει και περίπου από τις 2 μέχρι τις 6 το πρωί, θα πυκνώσουν τα σύννεφα και υπάρχει πιθανότητα για μερικές ψιχάλες».

    Ωστόσο, όπως ανέφερε ο κ. Θεοδοσόπουλος, την Καθαρά Δευτέρα θα σταματήσουν αμέσως οι ψιχάλες, ενώ θα υπάρχουν μικρά διαστήματα με ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να φτάνει μέχρι 18-19 βαθμούς.

    Στη Δυτική Ελλάδα πάντως αναμένονται και σημεία που θα υπάρχουν βροχές. Με βάση τα μετεωρολογικά δεδομένα το ύψος βροχής θα πέφτει στην περιοχή του Αγρινίου, μέχρι 10 χιλιοστά νερού.

    Φλίγκος
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το FLAMIS.GR συμμετέχει στη σημερινή 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων

    Για σήμερα Τρίτη 8 Απριλίου προκήρυξαν απεργία οι ενώσεις...

    ΠΑΤΡΑ: Επιασαν τρία άτομα για τα τηλεφωνήματα με τα “μαϊμού τροχαία”

    Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες στην...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9-4-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ   ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ   ΜΑΣ ΕΛΕΝΗ  ΧΗΡΑ  ΧΡΗΣΤ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ  ΓΕΝΟΣ ...

    Τραγωδία – Νεκρή βρέθηκε 19χρονη φοιτήτρια

    Βαρύτατο πένθος έχει προκαλέσει στην οικογένεια μιας 19χρονη φοιτήτριας...