Πάτρα: Χορηγία από την Περιφέρεια αυτόματου απινιδωτή στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας

    Ημερομηνία:

    Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος επισκέφτηκε την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας και είχε συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτ. Ελλάδας Υποστράτηγο Μαρτζάκλη Απόστολο και τον Διευθυντή Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχο Τσάτσαρη Θεόδωρο, παρουσία του Προέδρου της ΕΑΥΑ Τσίτσικα Χαράλαμπου, του Αντιπροέδρου Κόρδα Ιωάννη και του Γενικού Γραμματέα Μπαλάση Γεωργίου.

    Ο Αντιπεριφερειάρχης παρέδωσε στην υπηρεσία μας, μετά από αίτημα της Ενώσεώς μας, χορηγία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που περιλάμβανε έναν αυτόματο απινιδωτή και ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό. Το ιατροφαρμακευτικό υλικό αυτό, θα χορηγηθεί στο νεοσύστατο Περιφερειακό Αστυνομικό Ιατρείο και θα καλύψει μεγάλο μέρος των αναγκών του.

    Είναι άλλη μια φορά από την πολλές τα τελευταία χρόνια που αντιλαμβανόμαστε το αμέριστο ενδιαφέρον προς τους Αστυνομικούς από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο, οι οποίοι σε κάθε αίτημά μας με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των Αστυνομικών και την ανάταση του αισθήματος ασφαλείας των Πολιτών της Αχαΐας είναι παρόντες, άμεσοι και απολύτως αποτελεσματικοί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μύκονος: Πλήγμα στα κυκλώματα που εμπορεύονται προϊόντα μαϊμού

    Σημαντικό πλήγμα στο παραεμπόριο πέτυχε η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου....

    «Η τεχνικός της απάτης»: Μυστηριώδης γυναίκα τρομοκρατεί το Αγρίνιο

    Μια ασυνήθιστη και ανησυχητική απόπειρα απάτης φαίνεται πως βρίσκεται...

    Η επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στην Ορεινή Ναυπακτία, που πήγε, με ποιους και που δείπνησε ΦΩΤΟ

    Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. βρίσκεται αυτές τις ημέρες...

    Μυθικός Τεντόγλου: «Πέταξε» με κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο

    Ο Μίλτος Τεντόγλου εμφανίζεται σε τρομερή κατάσταση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων...