Πάτρα – Χωρίς τέλος το θρίλερ με τα νεκρά βρέφη: Τί απαντά η δικηγόρος της Μουρτζούκου για το ότι παρίστανε την Πόπη

    Ημερομηνία:

    Χωρίς τέλος συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση του θανάτου των πέντε βρεφών στην Αμαλιάδα, με την Ειρήνη Μουρτζούκου να βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών.

    Στην χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων για την Ειρήνη Μουρτζούκου, αίσθηση προκάλεσε η αναφορά πως η 24χρονη παρίστανε την Πόπη μιλώντας σε δημοσιογράφους.

    Η συγκεκριμένη καταγγελία, ακούστηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη όπου προβλήθηκε ένα ακόμη ηχητικό, όπου η Ειρήνη Μουρτζούκου φαίνεται να παριστάνει την φίλη της, Πόπη, και μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη, το παιδί που πέθανε τον Αύγουστο στην Αμαλιάδα.

    Η δικηγόρος της Ειρήνης, Βούλα Δημητριάδου μιλώντας σήμερα (23.11.2024) στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» μίλησε και για το γεγονός ότι η εντολέας της παρίστανε την Πόπη στους δημοσιογράφους.

    «Εγώ έχω μια εικόνα, ότι οι σχέσεις Πόπης, Ειρήνης και μητέρας υπήρξαν αγαστές. Οι ίδιες, και οι τρεις, εμφανίστηκαν σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών», ανέφερε αρχικά η εντολέας της 24χρονης.

    «Όταν ανέκυψε ο θάνατος του Παναγιωτάκη, μιλούσε η Ειρήνη και άκουγε σε ανοιχτή ακρόαση και η Πόπη, η μία έδινε το τηλέφωνο στην άλλη προκειμένου να υποβάλλω ορισμένα ερωτήματα και εν τέλει αυτό το στοιχείο δεν καθιστά ύποπτη ή ενοχοποιεί την Ειρήνη», συμπλήρωσε.

    Καταθέτει στη ΓΑΔΑ η μητέρας της Ειρήνης Μουρτζούκου

    Την ίδια στιγμή, νέος γύρος καταθέσεων έχει ξεκινήσει για την υπόθεση στην Αμαλιάδα. Ο δεύτερος κύκλος καταθέσεων έχει ξεκινήσει και σήμερα καταθέτει στη ΓΑΔΑ η μητέρα της 24χρονης Ειρήνης Μουρτζούκου.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κατάθεση αναμένεται να διαρκέσει αρκετές ώρες. Όταν έφτασε στη ΓΑΔΑ η κ. Καλλιόπη Αναγνωστοπούλου δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες πως θα πει όλη την αλήθεια.

    Στη συνέχεια, αναμένεται να καταθέσουν ο πατριός της 24χρονης, οι γιατροί του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», όπου κατέληξε το δεύτερο βρέφος της Ειρήνης Μουρτζούκου, αλλά και πρόσωπα από το στενό φιλικό και οικογενειακό της περιβάλλον.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων αναμένονται να φτάσουν στο Ανθρωποκτονιών μέχρι και το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα 10 πράγματα που παρατηρούν συνήθως οι γυναίκες μόλις σε γνωρίσουν

    Όσο κοινότυπο και αν σου ακούγεται, έχεις μόνο μια...

    Πάτρα: Αντίστροφη μέτρηση για το Pink the City 2025

    Για 13η συνεχόμενη χρονιά, η Πάτρα ντύνεται στα ροζ...

    Τα ζώδια που έχουν σκοπό το γάμο

    Μια πρόταση γάμου που συνοδεύεται με ένα μονόπετρο, εύκολα...

    Σπάνια φωτογραφία της Κατερίνας Γώγου – Η “κατάρα” που ακολούθησε και την κόρη της

    Η Κατερίνα Γώγου ήταν ηθοποιός και ποιήτρια και πάνω απ΄ όλα...