Η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας παρουσιάζει και φέτος τη μεγαλειώδη Χριστουγεννιάτικη συναυλία της, μια παράδοση που εδώ και χρόνια συγκεντρώνει χιλιάδες θεατές και αποτελεί σημείο αναφοράς για την πολιτιστική ζωή της πόλης.
Με πάνω από 350 ερμηνευτές επί σκηνής, χορωδίες, ορχήστρες, μπαλέτο και ειδικές συμπράξεις, το κονσέρτο αποτελεί μια μοναδική εμπειρία φωτός, μουσικής και εορταστικής ατμόσφαιρας.
Κάθε χρονιά προετοιμάζεται για πάνω από 12 μήνες, με στόχο μια βραδιά γεμάτη μελωδία, συγκίνηση και λάμψη.
Στο φετινό πρόγραμμα συμμετέχουν δύο εξαίρετοι καλλιτέχνες, τιμώντας με την παρουσία τους τη σκηνή της Πολυφωνικής:
Βασιλική Καραγιάννη – Υψίφωνος
Η διαπρεπής υψίφωνος, με διεθνή πορεία και μοναδική σκηνική παρουσία, θα ερμηνεύσει αγαπημένα έργα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες, φωτίζοντας τη σκηνή με τη φωνή της.
Τάσος Αποστόλου – Βαθύφωνος
Ο διακεκριμένος βαθύφωνος, γνωστός για τη βαθιά εκφραστικότητά του, συμμετέχει ως προσκεκλημένος σολίστας, προσθέτοντας δυναμισμό και κύρος στη φετινή παραγωγή.
Η προπώληση για το κοινό ξεκινά στις 8 Δεκεμβρίου.
Συνιστάται έγκαιρη κράτηση, καθώς οι προηγούμενες χρονιές ήταν sold-out.
20 & 21 Δεκεμβρίου 2025 (20:00)
Ζήστε μαζί μας τη μαγεία των Χριστουγέννων, σε μια βραδιά όπου η πόλη τραγουδά με την Πολυφωνική.


