ΠΑΤΡΑ: Χτυπούσε το κεφάλι του γιου του στο τραπέζι

    Ημερομηνία:

    Έξι άτομα συνελήφθησαν στην Πάτρα, στο Αγρίνιο και σε κοινότητα της Αρχαίας Ολυμπίας, κατηγορούμενα για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας.

    Ειδικότερα, στην Πάτρα συνελήφθη ένας άνδρας, διότι σύμφωνα με καταγγελία, την στιγμή που βρίσκονταν μέσα καφετέρια κλώτσησε τον γιο του και στην συνέχεια χτύπησε το κεφάλι του στο τραπέζι.

    Ακόμη, συνελήφθη ένας άνδρας τον οποίο κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του, αναφέροντας ότι χτύπησε με τα χέρια του και ένα παπούτσι, τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

    Σε μία τρίτη περίπτωση, συνελήφθη ένας άνδρας τον οποίο κατήγγειλε η πρώην σύντροφός του, αναφέροντας ότι της απέστειλε απειλητικά μηνύματα.

    Στο μεταξύ, σε περιοχή του δήμου Αγρινίου συνελήφθησαν ένας άνδρας και μια γυναίκα, διότι ως σύντροφοι, αλληλομηνύθηκαν για πρόκληση σωματικών βλαβών.

    Τέλος, συνελήφθη σε τοπική κοινότητα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας μία 17χρονη, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος της η γιαγιά της, αναφέροντας ότι το κορίτσι την απείλησε και την εξύβρισε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κέιτ Μπλάνσετ: Άρωμα Χόλιγουντ στην Καρδαμύλη – φωτο

    Η σταρ των δύο Oσκαρ, Κέιτ Μπλάνσετ, βρέθηκε την προηγούμενη...

    Φορτισμένη η Τούνη στη δίκη για revenge porn: «Θέλω τιμωρία, όχι χρήματα»

    Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα η...

    Γιούρκας Σεϊταρίδης – Μάιρα Παπαϊωάννου: Τέλος στον γάμο τους

    Χωριστούς δρόμους έχουν τραβήξει ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και η Μάιρα Παπαϊωάννου....