ΠΑΤΡΑ: Δείτε που θα λειτουργήσει το νέο κατάστημα της Dur

    Ημερομηνία:

    Η DUR είναι το πασίγνωστο κατάστημα Πατρινής φίρμας έτοιμου ενδύματος για το οποίο είχαμε αποκαλύψει πρώτοι και αποκλειστικά στις 6 Ιανουαρίου, από αυτή την στήλη, ότι εξετάζεται μετακόμισή του από την πολυσύχναστη γωνία Μαιζώνος και Αγίου Νικολάου, όπου λειτουργεί μέχρι τώρα από το 1991 ! δηλαδή 33 χρόνια, σε άλλο χώρο επί της οδού Ερμού κοντά στην Αγίου Ανδρέου.
    Η μετακόμιση έχει επιβεβαιωθεί και ανακοινωθεί ήδη και επίσημα από την εταιρία που με την ευκαιρία έχει προχωρήσει σε μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές. Το κατάστημα θα μετακομίσει, πολύ κοντά, επί της οδού Ερμού 24 και Ρήγα Φεραίου, κάτι που αναμένεται να γίνει σε δύο- τρείς μήνες.

    Ανδρέας Βρης

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς βγήκε το τραγούδι ο Γιάννης ο φονιάς παιδί μιας Πατρινιάς – Η αληθινή ιστορία

    «Καλοκαίρι του '74 φτάνω στην Αθήνα. Ψάχνω για δουλειά. Ανεβαίνοντας...

    Έξυπνα ρολόγια: Το μέλλον της υγείας και η αμηχανία των γιατρών

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ad%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bd%ce%b1-%cf%81%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1/

    Βουλή: Δεν αποκλείουν αιφνιδιασμό με τον εκλογικό νόμο

    Καμπανάκια χτυπούν στην αντιπολίτευση με αφορμή τη συζήτηση που...