ΠΑΤΡΑ: Δικαιώθηκε η οικογένεια του 41χρονου! Την Μ. Δευτέρα θα γίνει η νεκροψία!

    Ημερομηνία:

    Η ολική ανατροπή στο θρίλερ του θανάτου του Νίκου Λυμπερόπουλου που παραμένει άταφος από τις 30 Μαρτίου όταν και άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Πύργου, ολοκληρώθηκε χθες στην Πάτρα αφού ομόφωνα το Συμβούλιο Εφετών Πατρών αποφάσισε την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό του.

    Το συμβούλιο είχε αρχικά οριστεί για την περασμένη Τετάρτη όμως πήρε αναβολή και χθες το πρωί οι τρεις Εφέτες συνεδρίασαν και εξέδωσαν άμεσα το βούλευμα, δικαιώνοντας την οικογένεια του εκλιπόντος αξιωματικού του εμπορικού ναυτικού που εδώ και καιρό ζητούσε την διενέργεια νεκροτομής προκειμένου να ερευνηθούν τα αίτια θανάτου του δικού τους ανθρώπου.

    Η πλευρά της οικογένειας, ενημέρωσε άμεσα τον τεχνικό σύμβουλο – Ιατροδικαστή Δημήτρη Γαλεντέρη ο οποίος επικοινώνησε με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία και η νεκροτομή ορίστηκε για την ερχομένη Μεγάλη Δευτέρα το μεσημέρι στην Πάτρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς η Δύση θωρακίζει το Κίεβο: «Ατσαλένιος Σκαντζόχοιρος»

    Το όνομα έχει αναφερθεί πολλές φορές ανεπίσημα στη διάρκεια...

    Ντορέττα Παπαδημητρίου και Γιώργος Γεροντιδάκης σε εικόνες από το χλιδάτο ξενοδοχείο που μένουν στις διακοπές τους

    Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης βρίσκονται σε σχέση τους τελευταίους μήνες...

    ΠΑΤΡΑ: Καθημερινές είναι οι συσκέψεις στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

    Καθημερινές είναι οι συσκέψεις στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και...