ΠΑΤΡΑ: Δίνει εξηγήσεις η υπάλληλος που “σούφρωσε” 500.000 ευρώ

    Ημερομηνία:

    Εντός της εβδομάδας θα κληθεί να δώσει τελικά έγγραφες εξηγήσεις η υπάλληλος που έχει ομολογήσει ότι προέβη στην υπεξαίρεση του ποσού των 480.000 ευρώ από το ταμείο του
    ΛΕΑ∆ΠΑ. Την Παρασκευή προσήλθε ενώπιον του Πταισματοδίκη Πατρών, ο οποίος διενεργεί την κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση που διέταξε η Εισαγγελική Αρχή, ζητώντας νέα προθεσμία για να καταθέσει για την υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο στους νομικούς κύκλους της Πάτρας και του Αιγίου, αλλά και σε όλη την τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση στο προκαταρκτικό της στάδιο θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν, καθώς οι δικηγόροι περιμένουν απαντήσεις για το πώς χάθηκαν τα χρήματα από το ταμείο του ΛΕΑ∆ΠΑ. Στο μεταξύ, σήμερα αναμένεται, μετά την σχετική αίτηση ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αχαΐας, να προχωρήσουν στη σφράγιση των γραφείων του ΛΕΑ∆ΠΑ και στον ορισμό συμβολαιογράφου για να γίνει απογραφή περιεχομένων – κυρίως εγγράφων, παραστατικών κ.ά. Εξάλλου, το μεσημέρι θα συνεδριάσει για δεύτερη φορά το νέο ∆ιοικητικό Συμβούλιο της προσωρινής ∆ιοικούσας Επιτροπής, το οποίο διορίστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αχαΐας. Στο συμβούλιο έχουν κληθεί να παραστούν δύο μέλη του παλαιότερου ∆ιοικητικού Συμβουλίου του ΛΕΑ∆ΠΑ, προκειμένου να ενημερώσουν τη νέα προσωρινή διοίκηση του Ταμείου για τις ενέργειες που έκαναν, για τα ταμειακά διαθέσιμα που παρέδωσαν στην διοίκηση που αναδείχθηκε το 2023 αλλά και για τον τρόπο που προέβαιναν σε έλεγχο των ταμειακών διαθέσιμων που υπήρχαν στις τράπεζες. Παράλληλα, η νέα διοίκηση δρομολογεί την έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΛΕΑ∆ΠΑ στις 17/01/2025 (επαναληπτική στις 24/1), με θέμα τη διενέργεια αρχαιρεσιών στις 09/02/2025 και επαναληπτική στις 23/02/2025. Τέλος, να αναφερθεί πως σήμερα θα συνεδριάσει και το ∆ιοικητικό Συμβούλιο του ∆ικηγορικού Συλλόγου Πατρών.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί το ρυζόγαλο είναι ό,τι καλύτερο για τα παιδιά μας

    Το ρυζόγαλο είναι ένα από αυτά τα γλυκά που ξυπνούν παιδικές...

    Λογαριασμοί ρεύματος: Μειωμένες οι τιμές και τον Απρίλιο – Τι αναφέρουν κύκλοι του ΥΠΕΝ

    Η αποκλιμάκωση της χονδρικής τιμής του Μαρτίου αποτυπώνεται και...

    Ντουμπάι: Ελληνίδες influencers συμμετέχουν στα porta potty party – Oι πανάκριβες ταρίφες και οι διεστραμμένες ορέξεις των «αφεντών»

    Ένα ολόκληρο κύκλωμα εκμετάλλευσης γυναικών, θανάτους, τραυματισμούς και σκλάβες...

    Το καλύτερο σνακ για αργά το βράδυ – Χορταστικό, βοηθάει στην απώλεια βάρους

    Το φαγητό πριν τον ύπνο δεν σημαίνει αύξηση βάρους. Αντίθετα, ένα καλά επιλεγμένο σνακ μπορεί...