ΠΑΤΡΑ: Δρακόντεια μέτρα για το Απόλλων – Ολυμπιακός

    Ημερομηνία:

    Ιδιαίτερα αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας που θα παρθούν από την Α.Δ. Αχαΐας ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (19:15) ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Ολυμπιακό.

    Το μεσημέρι της Πέμπτης, έγινε σύσκεψη στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα στην Περιβόλα και συμμετείχαν οι εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ. της Π.Υ. και της ΚΑΕ Απόλλων. Η απόφαση που πήρε η Α.Δ. Αχαΐας είναι για λόγους ασφαλείας να κυκλοφορήσουν 2.500 εισιτήρια και επιπλέον να υπάρξει τριπλή ζώνη έλεγχου έξω από το γήπεδο.

    Επίσης, δόθηκε το «πράσινο φως» για την είσοδο οπαδών του Ολυμπιακού οι οποίοι θα τοποθετηθούν στην θύρα των φιλοξενουμένων οι οποίοι θα μπουν από διαφορετική θύρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εισαγγελέας για υπερωρίες στο Νοσοκομείο Ρίου: Η μοιρασιά γινόταν σε λίγους και εκλεκτούς;

    Στον εισαγγελέα έχει παραπεμφθεί φάκελος που αφορά σε πλασματικές...

    Ντοκουμέντο: Οι φωτογραφίες που τράβηξε η 43χρονη πριν τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή

    Όχι, μόνο δήλωσε αθώα για εμπλοκή στη δολοφονία του Πολωνού, πρώην συζύγου...

    Δύο προσαγωγές για τη μεγάλη φωτιά στον Φενεό: Έκαναν εργασίες με τροχό και ηλεκτροκόλληση μέσα στο δάσος

    Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού σε συνεργασία με...