Πάτρα: Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή ο 59χρονος εκπαιδευτικός Δήμος Γεωργαντόπουλος

    Ημερομηνία:

    Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πάτρας με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά το συνάδελφο Δήμο Γεωργαντόπουλο,που έφυγε αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία μόλις 59 ετών.

    Ο Δήμος υπηρέτησε με μεράκι,πάθος και αγωνιστικότητα το δημόσιο σχολείο.Αγαπητός σε μαθητές,συναδέλφους και γονείς ξεχώριζε για το χαμόγελό του,αλλά και την ανεξάντλητη διάθεσή του για προσφορά.

    Θα τον θυμόμαστε πάντα με τρυφερότητα και αγάπη και είμαστε σίγουροι ότι με το ποδήλατό του θα συνοδεύει τους αγώνες μας για ένα καλύτερο και δημοκρατικό δημόσιο σχολείο.

    Εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του,καθώςκαιστονΣύλλογοΔιδασκόντωντου5ουΔημοτικούΣχολείου Πατρών.

    Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο,Τρίτη στις 3μ.μ.στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οπαδός του Παναθηναϊκού στο Mega: «Τελευταίος πιστός Γιάννης Αλαφούζος, τα έχουμε βάψει μαύρα» (vid)

    Τουρίστας «κούφανε» δημοσιογράφο του Mega στο λιμάνι του Πειραιά σε ερώτηση που αφορούσε...

    Ο Γιάννης Πλούταρχος στην πισίνα με τη σύζυγό του, τα παιδιά και τη μητέρα του

    Μπορεί οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις να παραμένουν απαιτητικές, όμως...

    Grace Jones: Η θεά της πρόκλησης και της ελευθερίας έρχεται στο Sani Festival 2025

    Υπάρχουν εμφανίσεις που γίνονται συναυλίες. Άλλες που γίνονται εμπειρίες....