ΠΑΤΡΑ: Εφυγε η “μάνα” της Ανατολής με τις λουκουμάδες

    Ημερομηνία:

    Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Ξανθής χήρας Νικολάου Πετρόπουλου που έφυγε από τη ζωή στα 89 της χρόνια.

    Η εκλιπούσα ήταν η μητέρα της Βικτωρίας (Βίκυς) χήρας Άγγελου Κανακάκη και του Βασίλη (Λάκη) Πετρόπουλου, ο οποίος είναι εκ των συνδιοκτητών του γνωστού ζαχαροπλαστείου «Ανατολή» με τους λουκουμάδες στη Δημ. Γούναρη στα Ψηλαλώνια.

    Η κηδεία της εκλιπούσης θα τελεστεί την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 στις 5 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Νιφορέικα Κάτω Αχαΐας όπου και θα ταφεί. Η σορός της θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό στις 4.30 το απόγευμα.
    Φλίγκος
    ICECAP

    Σε ένδειξη πένθους και τιμής στην μνήμη της Ξανθής χήρας Νικ. Πετρόπουλου, η «Ανατολή» θα παραμείνει κλειστή απόψε Τετάρτη και την Πέμπτη 16-5.

    Η εκλιπούσα είχε και τρία αγαπημένα εγγόνια, το Νίκο, τη Μαρία και τον Ραφαήλ.

    *Την «Ανατολή» να θυμίσουμε πως διευθύνουν ο Αβραάμ Παπαβερκίου που συνεχίζει την ιστορική επιχείρηση του πρωτεργάτη παππού του και συνονόματου του, μαζί με τον Βασίλη Πετρόπουλο, γιο του θείου του Νίκου Πετρόπουλου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καθιστική εργασία: Είναι ο «αόρατος» εχθρός της μακροζωίας;

    δειτε εδω: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%b5/

    Υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα: Γιατί μας παχαίνουν; Ολη η αλήθεια

    δειτε εδω: https://ygeiasthemata.gr/%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%be%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%86%ce%b9%ce%bc%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%bc%ce%b1%cf%82/