ΠΑΤΡΑ: Εκατοντάδες είπαν το “τελευταίο αντίο” στον δάσκαλο Δήμο Γεωργαντόπουλο – Θρήνος στην κηδεία του

    Ημερομηνία:

    Σύσσωµη η εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας, µουδιασµένη από τον αδόκητο χαµό του αγαπηµένου της µέλους, οι λατρεµένοι του µαθητές, η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, µε πόνο ψυχής συνόδευσαν τον εξαίρετο δάσκαλο ∆ηµοσθένη Γεωργαντόπουλο, στο τελευταίο του ταξίδι. Η εξόδιος ακολουθία του 59χρονου δασκάλου που έφυγε τόσο αδόκητα από τη ζωή, τελέστηκε στις 3 µ.µ., από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, ο οποίος πληµµύρισε από κόσµο και συγκίνηση. «Την παγωµένη ηµέρα «πάγωσαν» τα χαµόγελα των εκπαιδευτικών. Η θλιβερή είδηση του αιφνίδιου θανάτου του καλού συναδέλφου, ∆ήµου Γεωργαντόπουλου, δεν άφηνε διαφορετικά περιθώρια. Ο ∆ήµος ήταν ένας καλοσυνάτος συνάδελφος, ένας άδολος άνθρωπος.

    Γνωριστήκαµε και συνυπηρετήσαµε αρκετά χρόνια στο 68ο ∆ηµοτικό Σχολείο, στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων, που πλέον έχει καταργηθεί. Πάντα ήταν πράος, ήρεµος και χαµογελαστός σε όλη του την εκπαιδευτική διαδροµή. Προσέφερε τις υπηρεσίες του ως δάσκαλος και σε άλλα σχολεία, όπως στο 3ο ∆ηµοτικό Πατρών και τα τελευταία χρόνια στο 5ο ∆ηµοτικό Πατρών, όπου υπηρετούσε στο ολοήµερο σχολείο. Θα τον θυµόµαστε πάντα µε αγάπη πάνω στο ποδήλατό του», ανέφερε ο Τάσος Σταυρογιαννόπουλος, αιρετός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Αχαΐας και πρώην ∆ιευθυντής Εκπαίδευσης Αχαΐας.

    Επίσης, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πάτρας µε µεγάλη θλίψη αποχαιρέτησε τον ∆ήµο Γεωργαντόπουλο, αναφέροντας -µεταξύ άλλων- ότι «υπηρέτησε µε µεράκι, πάθος και αγωνιστικότητα το δηµόσιο σχολείο».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα σπίτια του μέλλοντος στον Άρη – Αυτή είναι η κατασκευαστική ιδέα που κάνει σήμερα τη διαφορά

    Ήταν τον Φεβρουάριο του 2021 όταν το ρομποτικό όχημα...

    Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα από υπερχείλιση ποταμού – Κλειστοί δρόμοι από κατολισθήσεις

    Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε στη Λούτσα Φοινικούντας η υπερχείλιση του ποταμού που...

    Στο +86% από το 2017 οι τιμές πώλησης για κατοικίες – Η τρελή κούρσα στα ακίνητα συνεχίζεται

    Ιδιαίτερα ανθεκτική με τις μέσες τιμές να έχουν ξεπεράσει τα...

    Η Πάτρα και άλλες 6 πόλεις θα έχουν φυσικό αέριο το 2026

    Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, ‘Αρτα, Πρέβεζα, Αγρίνιο, Πάτρα και Πύργος, είναι...