Η πλατεία Ομονοίας στις θα δώσει το δικό της «τόνο» στις φετινές εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά με τα χορευτικά σχήματα να παρουσιάζουν ένα 10λεπτο χορευτικό πρόγραμμα επιλογής τους από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Στις 9.00 το βράδυ, στον ίδιο χώρο, η ορχήστρα του Αρτέμη Μπεκρόπουλου θα δώσει τη δική της νότα ερμηνεύοντας έντεχνα, ρεμπέτικα, παλιά λαϊκά τραγούδια. Την ορχήστρα απαρτίζουν οι Γαβριήλ Μπιρλής (μπουζούκι), Σίμος Νικολόπουλος (κιθάρα), Αρτέμης Μπεκρόπουλος (μπάσο),Νίκος Πλέγας (πιάνο), Θύμιος Παπαδούλας (ντράμς), Δημήτρης Δημόπουλος (τραγούδι) και Κορίνα Βρακατσέλη (τραγούδι).

Η πρόταση για να απολαύσετε ολα τα παραπάνω με καλό φαγητό είναι το νέο ψητοπωλείο OREGANO στο πάνω μέρος της Πλατείας – Γούναρη. Ο Π. Φλογεράς έχει ετοιμάσει για σήμερα εκπληκτικά εδέσματα με τραπέζια πάνω στην πλατεία. Πίτες Σουβλακια , κοτόπουλο σούβλας, κοντοσούβλια χοιρινά και κοτόπουλο, κοκορέτσι, πανσέτα Σούβλας και άλλα . ΟΛΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ
