Πάτρα: Εκστρατεία με θέμα #Μένει Μυστικό

    Ημερομηνία:

    Στο πλαίσιο συνεργασίας με το Χαμόγελο του Παιδιού, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στην υλοποίηση της καμπάνιας  #Μένει Μυστικό ενάντια στην Σεξουαλική Κακοποίηση των Παιδιών, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας και των αρμοδίων φορέων.

    Για το περιεχόμενο της καμπάνιας #Μένει Μυστικό ενάντια στην Σεξουαλική Κακοποίηση των Παιδιών, θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, αρμόδιος για θέματα υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»,  Κώστας Γιαννόπουλος.

    Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην Πάτρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

    Ο Γιάννης Νταλιάνης έχει βαπτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και σε συνέντευξή του στην...

    Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

    Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες...

    Αυτή είναι η πιο βροχερή πόλη της Ελλάδας και δεν είναι τα Γιάννενα

    Η Ελλάδα, γνωστή για τα ηλιόλουστα τοπία και τις...

    Στο +86% από το 2017 οι τιμές πώλησης για κατοικίες – Η τρελή κούρσα στα ακίνητα συνεχίζεται

    Ιδιαίτερα ανθεκτική με τις μέσες τιμές να έχουν ξεπεράσει τα...