Πάτρα: Εκστρατεία με θέμα #Μένει Μυστικό

    Ημερομηνία:

    Στο πλαίσιο συνεργασίας με το Χαμόγελο του Παιδιού, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στην υλοποίηση της καμπάνιας  #Μένει Μυστικό ενάντια στην Σεξουαλική Κακοποίηση των Παιδιών, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας και των αρμοδίων φορέων.

    Για το περιεχόμενο της καμπάνιας #Μένει Μυστικό ενάντια στην Σεξουαλική Κακοποίηση των Παιδιών, θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, αρμόδιος για θέματα υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»,  Κώστας Γιαννόπουλος.

    Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην Πάτρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο τύπος πετσέτας που πρέπει να αποφεύγετε τον χειμώνα – Μπορεί να σας αρρωστήσει

    Ο χειμώνας μας φέρνει πιο κοντά σε εσωτερικούς χώρους,...

    Πατέρας και κόρη στα δικαστήρια, τη χτύπησε με γροθιά!

    Στον Βόλο στα δικαστήριο βρέθηκαν αντιμέτωποι πατέρας και κόρη,...

    Δείτε βίντεο: Η FIFA απένειμε στον Τραμπ βραβείο Ειρήνης, «μία από τις μεγαλύτερες τιμές της ζωής μου»

    Δεν έχει Νόμπελ Ειρήνης (όχι ακόμη τουλάχιστον) αλλά ο Ντόναλντ...