ΠΑΤΡΑ: Ελος της Αγυιάς: Το επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Μιντιλογλίου – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Οικολογικό Πάρκο του Έλους της Αγυιάς, πραγματοποίησε χθες, Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, το Δημοτικό Σχολείο Μιντιλογλίου.

    Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί ξεναγήθηκαν από τον υπεύθυνο των Περιβαλλοντικών Κέντρων του Δήμου, περιβαλλοντολόγο Κωνσταντίνο Κωνσταντακόπουλο και στελέχη της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου του Δήμου Πατρέων.

    ΠΑΤΡΑ: Ελος της Αγυιάς: Το επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Μιντιλογλίου – ΦΩΤΟ
    ΠΑΤΡΑ: Ελος της Αγυιάς: Το επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Μιντιλογλίου – ΦΩΤΟ

    Μέσα από το πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που πραγματοποιήθηκε, αναδείχτηκαν τα στοιχεία που συνθέτουν τον σπάνιο και ιδιαίτερο παράκτιο υγροβιότοπο του Έλους (υδρολογία, χλωρίδα, πανίδα κ.α.), γεγονός που προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που τα συνόδευαν.

    Στόχος των επισκέψεων και των ξεναγήσεων που έχουν προγραμματιστεί είναι η ανάδειξη του χώρου, η αύξηση της επισκεψιμότητας και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τον σπάνιο και όμορφο αυτό χώρο της πόλης μας.

    Όσοι ενδιαφέρονται (σχολεία και σύλλογοι) να ξεναγηθούν στο Έλος της Αγυιάς μπορούν να επικοινωνούν στο 2610329071 Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, του Δήμου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρέη στην εφορία: Τα επιτόκια «παγώνουν» ως το 2027… στα επίπεδα του 2014

    Μπορεί τα επιτόκια της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να δεκαπλασιάστηκαν (ή και...

    Γιατί οι Έλληνες αναζητούν πνευματικούς – Από τον Άγιο Παΐσιο στους ψυχολόγους και το ChatGPT

    Στην ελληνική ορθόδοξη πίστη, ο ρόλος του πνευματικού πατέρα, του ιερέα ή του μοναχού που...

    Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ – Το ποσό ρεκόρ των 25 εκατ. ευρώ κληρώνει σήμερα – Χαμός στα πρακτορεία

    Χωρίς νικητή στην πρώτη κατηγορία ολοκληρώθηκε η προχθεσινή κλήρωση...

    ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Η φωτιά στη Βόνιτσα ΤΩΡΑ

    H φωτιά σε δασική έκταση στη Βόνιτσα κοντά στα...