Πάτρα – Εμπορική Ανανέωση: «Παρωδία το χθεσινό ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου»

    Ημερομηνία:

    «Σε παρωδία εξελίχθηκε το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών . Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκαν, περιορίστηκαν σε μια απλή ενημέρωση από τον κ. Πρόεδρο».

    Αυτό σημειώνει η Εμπορική Ανανέωση σε ανακοίνωσή της και συνεχίζει: «Αγνοήθηκε επιστολή επικεφαλής παράταξης με φλέγοντα θέματα, ενώ παράλληλα ο υπάλληλος του συλλόγου κ. Μπαλάρης χωρίς καμία αρμοδιότητα, εξαπέλυσε λεκτική επίθεση, με την ανοχή του Προέδρου, στον κ. Ρούπα και στο μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής κ. Κολλιοπούλου Μιχαλίας, που τους τελευταίους 4 μήνες αναδεικνύεται σε πρόσωπο κλειδί για το «νοικοκύρεμα» του Συλλόγου.

    Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η κ. Κολλιοπούλου είναι το μοναδικό μέλος της Ελεγκτικής επιτροπής που παρίσταται , ως είθισται σε όλα τα διοικητικά συμβούλια, αντιλαμβανόμενη πλήρως την ευθύνη της θέσης που κατέχει.

    Τέλος ο κ. Πρόεδρος αρνήθηκε με επιτακτικό τρόπο στο μέλος της Εμπορικής Ανανέωσης και του ΔΣ Γιάννη Ρουπα να απαντήσει επί σοβαρών θεμάτων που είχαν ενταχθεί στα λοιπά θέματα του συμβουλίου.

    Η Εμπορική Ανανέωση δια των εκπροσωπών της στο ΔΣ Παναγιώτη Γουρδούπη και Γιάννη Ρούπα θα συνεχίσει να μάχεται για έναν σύλλογο με διαφάνεια, ανοιχτό σε όλους τους Πατρινούς εμπόρους. Δεν θα επιτρέψει στο μέλλον οποιαδήποτε αυταρχική συμπεριφορά με στόχο την συγκάλυψη σοβαρών θεμάτων που απασχολούν τον σύλλογο».

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου την Τετάρτη

    Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραχωρήσει την Τετάρτη (17/9) συνέντευξη...

    Τέλος οι παλιές ταυτότητες το 2026 – Τι αλλάζει για ταξίδια στην Ε.Ε.

    Οι παλιές αστυνομικές ταυτότητες, που βασίζονται σε προδιαγραφές της δεκαετίας του...

    Κοτόπουλο piccata με σάλτσα λεμονιού και κάππαρης – Απλό και πεντανόστιμο, έτοιμο σε 25′

    Το κοτόπουλο piccata είναι μια κλασική ιταλοαμερικάνικη συνταγή με σάλτσα λεμονιού, βουτύρου...

    Ο Μαρκ Άλμοντ έρχεται στην Αθήνα για δύο συναυλίες

    Ένας καλλιτέχνης που μάς έχει χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, μεταξύ...