ΠΑΤΡΑ: Εν μέσω καραντίνας 6 νεκροί

    Ημερομηνία:

    Μήνας εγκλεισμού και περιορισμού μετακινήσεων ο Νοέμβριος, παρ’ όλα αυτά κατεγράφη σημαντική αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων στη Δυτική Ελλάδα.
    Φλίγκος
    Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, σημειώθηκαν 37 θανατηφόρα ατυχήματα με 6 νεκρούς.

     

    Στις πρώτες θέσεις των αίτια των τροχαίων ατυχημάτων – δυστυχημάτων, βρίσκονται για ακόμα μια φορά η κίνηση στο αντίθετο ρεύμα, η οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
    ICECAP
    Το ίδιο χρονικό διάστημα βεβαιώθηκαν 554 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα, 368 για μη χρήση κράνους και 190 για μη χρήση της ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση.
    Με βάση τον μηνιαίο απολογισμό, σημειώθηκαν 37 τροχαία ατυχήματα έναντι 30 που είχαν συμβεί το Νοέμβριο του 2019.
    Ειδικότερα, 6 θανατηφόρα ατυχήματα έναντι 2 την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, 3 τροχαία ατυχήματα με σοβαρό τραυματισμό έναντι 4 τον περασμένο Νοέμβριο και 28 τροχαία ατυχήματα με ελαφρύ τραυματισμό ατόμων έναντι 24 το Νοέμβριο του2019.

     

    Από τα τροχαία δυστυχήματα καταγράφηκαν συνολικά 47 παθόντες έναντι 35 τον Νοέμβριο του 2019. Συγκεκριμένα, 6 νεκροί έναντι 2 του αντίστοιχου περυσινού μήνα, 3 σοβαρά τραυματίας έναντι 4 το Νοέμβριο του περασμένου έτους και 38 ελαφρά τραυματίες έναντι 29 το Νοέμβριο του 2019.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εξιχνιάστηκαν επτά υποθέσεις κλοπών στην Ηλεία

    Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος...

    Γ. Παπανδρέου: Η προστασία της Καλογριάς είναι ευθύνη όλων μας

    Δήλωση Γιώργου Α. Παπανδρέου. Η προστασία της Καλογριάς είναι...

    Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: Θα τη σκηνοθετήσω

    Στα επαγγελματικά του σχέδια και συγκεκριμένα στην πρόθεσή του...