ΠΑΤΡΑ: Εντονη δυσοσμία από τα πυρηνελαιουργεία

    Ημερομηνία:

    Μέχρι την Πάτρα έφτανε σήμερα Κυριακή η δυσοσμία που πιθανότατα προέρχεται από τη λειτουργία των πυρηνελαιουργείων στη Βιομηχανική Περιοχή. Στα χωριά της δυτικής Αχαΐας η δυσοσμία ξύπνησε τους κατοίκους το πρωί. Όπως είπαν η δυσοσμία ήταν έντονη τις πρωινές ώρες. Πρόσθεσαν δε, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρούν κάτι τέτοιο κατά την περίοδο συγκομιδής της ελιάς.

    Να υπενθυμίσουμε ότι από το 2014 υπάρχουν πολλές καταγγελίες στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας από Πολιτιστικούς Συλλόγους αλλά και από ιδιώτες στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

    Οι διαμαρτυρίες αλλά και οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας συνεχίστηκαν τα επόμενα χρόνια. Μέχρι σήμερα όμως, δεν υπάρχει αποτέλεσμα.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα, σύμφωνα με τις καταγγελίες, εντοπίζεται τις Κυριακές. 

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα στη Λακκόπετρα η κηδεία της 6χρονης – Δεν τα κατάφερε…

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 6 ετών...

    Ανεξέλεγκτη η δράση του παράνομου τζόγου: Δεκάδες λέσχες εντοπίζονται σε Αττική και επαρχία

    Οι παράνομες λέσχες παιγνίων στην Αττική ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Σε υπόγεια, αποθήκες...

    Νεκρός γνωστός γιατρός που έπεσε από τον τρίτο όροφο οικοδομής

    Τραγωδία σημειώθηκε στην Ξάνθη, καθώς ένας άνδρας 65 περίπου ετών...