ΠΑΤΡΑ: Επανήλθε για τα καλά το κυκλοφοριακό

    Ημερομηνία:

    Το κυκλοφοριακό έχει επανέλθει για τα καλά στην Πάτρα ύστερα από την επιστροφή στην κανονικότητα, με τους πατρινούς να επανέρχονται στις «αγαπημένες» τους συνήθειες, κατεβαίνοντας στο κέντρο της πόλης, παίρνοντας για την παραμικρή τους μετακίνηση το αυτοκίνητο τους και αποφεύγοντας τα μέσα μαζικής μεταφορέας.

    Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι τα διπλοπαρκαρίσματα τις ώρες της κυκλοφοριακής αιχμής, η παράνομη στάθμευση και ένα γενικότερο χάος που είναι αισθητό σε συγκεκριμένους δρόμους της πόλης.

    Σύμφωνα με αρκετούς οδηγούς η τροχαία δεν έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα για να διευκολύνει την κατάσταση, δείχνει να έχει μία ανοχή πάνω στο όλο θέμα, με αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με την κακή νοοτροπία που έχουν οι οδηγοί, με αποτέλεσμα το κακό ολοένα να χειροτερεύει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γέμισε «Μπραντ Πιτ» η Ύδρα: Όσα είπε ο σωσίας του

    Όχι ένας, ούτε δύο αλλά τρεις σωσίες του Μπραντ Πιτ βρίσκονται...

    Μετά τον έκπτωτο πρίγκιπα Άντριου, ο διάδοχος Γουίλιαμ ίσως είναι το επόμενο μεγάλο πρόβλημα της βασιλικής οικογένειας

    Στη δίνη ενός προαναγγελθέντος σκανδάλου βρίσκεται εδώ και λίγα...

    Grand Hotel – spoiler: O Νικόλας νεκρός, η Ελένη επιστρέφει

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1,...

    «Ψάρεμα», «ψωμιά», «αφρός», «κουβάς»: Το εσωτερικό λεξιλόγιο του κυκλώματος ναρκωτικών στη Ρόδο – Η ανώνυμη καταγγελία το 2025

    Η υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης στη Ρόδο, η οποία έχει προκαλέσει αίσθηση το...