Πάτρα: Επίσημη πρώτη για το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας – Παρούσα η Ευσταθία Γιαννιά

    Ημερομηνία:

    Το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας που ξεκίνησε τη λειτουργία του τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας επισκέφθηκε η Αντιστράτηγος ε.α. και μέλος του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ., Ευσταθία Γιαννιά.

    Η κα Γιαννιά είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει ενδιαφέρουσες απόψεις με την προϊσταμένη και το προσωπικό του Γραφείου, το οποίο θα αποτελέσει ένα ακόμη σημαντικό εργαλείο στη συνολική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας.

    Το Γραφείο θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση στην οδό Ερμού 95 στην Πάτρα (τηλ. επικοινωνίας 2610 695287), ενώ στελεχώνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό με τη δυνατότητα άμεσης επέμβασης και διαχείρισης των περιστατικών που καταγγέλλονται.

    “Στο πλαίσιο της κοινωνικής της αποστολής η Ελληνική Αστυνομία αναλαμβάνει και σε τοπικό επίπεδο έναν ακόμη ρόλο για την προστασία των θυμάτων ενδοοικογενειακής και έμφυλης βίας που δυστυχώς αυξάνονται συνεχώς. Η λειτουργία Γραφείου και σε τοπικό επίπεδο ενισχύει καταλυτικά το πλέγμα των ήδη παρεχόμενων υπηρεσιών αρωγής και υποστήριξης των θυμάτων”, τόνισε η κα Γιαννιά.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Προσωπικός γιατρός: Τι θα γίνει με όσους πολίτες δεν θα έχουν γιατρό έως το τέλος Ιουνίου

    Τον Ιούνιο εκπνέει η προθεσμία για την αυτόματη εγγραφή...

    ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ: Μάνα από την Πάτρα έσωσε τον 18χρονο γιο της! Η συγκλονιστική ιστορία

    Με μεγάλη επιτυχία έγινε στο Λαϊκό Νοσοκομείο η μεταμόσχευση του δεξιού...

    Ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας τίμησε με λαμπρότητα τους Αγίους Νεομάρτυρες Δημήτριο και Παύλο

    Με μεγαλοπρέπεια τέλεσε την Κυριακή 18 Μαΐου 2025 στον...

    Σαρωτικές αλλαγές στον νέο ΚΟΚ – Αναλυτικοί πίνακες

    Την αυστηροποίηση -σε σημαντικό βαθμό- του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) δρομολογεί ο...