• Επικοινωνία

ΠΑΤΡΑ: Επισκεψιμότητα… μηδέν στα ξενοδοχεία τις εορτές

Ημερομηνία:

Η Πάτρα δεν είναι χριστουγεννιάτικος προορισμός και δεν έχει κάνει κάτι εδώ και αρκετά χρόνια για να βάλει τις βάσεις για να γίνει.

Αποτέλεσμα αυτού είναι και φέτος η επισκεψιμότητα στην Πάτρα για τις μέρες των Χριστουγέννων να είναι από ελάχιστη έως και μηδενική αφού ο κόσμος για να έρθει στην πόλη, πόσο μάλλον για να διαμείνει σε αυτή θα πρέπει να έχει κάτι να δει.

Η πληρότητα έτσι στα ξενοδοχεία της Πάτρας αυτή την περίοδο είναι κάτω από 50%, ενώ το ενδιαφέρον για προκρατήσεις είναι ελάχιστο, τόσο για τις μέρες των Χριστουγέννων, όσο και για την Πρωτοχρονιά.

Υπάρχει ένα ελάχιστο ενδιαφέρον από Αθηναίους ετεροδημότες που έρχονται στην Πάτρα για λίγο για να δουν τους δικούς τους και δεν έχουν κάπου για να μείνουν.

Όμως ως εκεί. Στο Αίγιο τα πράγματα είναι ελάχιστα καλύτερα, τουλάχιστον σε ότι αφορά την επισκεψιμότητα από την ευρύτερη περιοχή και όχι τη διαμονή.

Η διαμονή στα καταλύματα είναι και αυτή σε ένα ποσοστό κάτω του 50% όμως ελπίζουν ότι αυτό θα ανέβει όσο πλησιάζουμε προς τις γιορτές και πάλι από τους ετεροδημότες.

Η διαφορά βέβαια του Αιγίου από την Πάτρα είναι το Πάρκο των Χριστουγέννων που και φέτος κάτι θα έχει να δείξει και θα τραβήξει κόσμο. Οπότε τι μένει για την επισκεψιμότητα, την αγορά και τα ξενοδοχεία της Πάτρας; Καρναβάλι και πάλι καρναβάλι.

ICECAP
Φλίγκος

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Κρήτη: Ελεύθερη μέχρι τη δίκη η «μαύρη χήρα» για τη δολοφονία του καρδιολόγου

Ελεύθερη ως την εκ νέου εκδίκαση της υπόθεσης σε...

Έρχεται ζέστη από την Αφρική! Η πρόβλεψη του καιρού για την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα

Με Αφρικανική ζέστη και θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 11/4/2025

14:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 Μόντε...

ΠΑΤΡΑ: Η βραβευμένη ταινία «3 Μοίρες» του Τεύκρου Σακελλαρόπουλου στις Γραμμές Τέχνης

Ύστερα από τις προηγούμενες επιτυχημένες προβολές της ταινίας «3 Μοίρες» (remastered), η Cdriva ProdActions και η Teucris Films,...