ΠΑΤΡΑ: Έρχονται 200 μωβ κάδοι

    Ημερομηνία:

    Στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Πάτρας θα τεθεί επί τάπητος το θέμα των μωβ κάδων, δηλαδή των κάδων που αφορούν την ανακύκλωση ρούχων.

    Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό στην Πάτρα θα εγκατασταθούν 200 συνολικά κάδοι αυτού του χρώματος, σε σημεία που έχουν αποφασιστεί και θα πρέπει να πάρουν την έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί.

    Τα σημεία αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι τόσο στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας, όσο και εκτός αυτού, σε διάφορες γειτονιές, ακόμα και σε απομακρυσμένα δημοτικά διαμερίσματα, των πρώην Καποδιστριακών δήμων.

    Σκοπός των κάδων αυτών δεν είναι να δοθούν τα ρούχα που θα αφήνονται εκεί στους απόρους ή σε άτομα που τα έχουν ανάγκη. Για τον σκοπό αυτό υπάρχει το δημοτικό υπνωτήριο.

    GLEARNET

    Το όλο εγχείρημα έτσι έχει να κάνει μόνο με την ανακύκλωση και την ανάδειξη αυτού του ρεύματος που μέχρι τώρα δεν υπήρχε στην Πάτρα.

    Ο ανάδοχος που έχει προκύψει από τον διαγωνισμό είναι εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά με αυτό το ρεύμα ανακύκλωσης και θα αναλάβει εκτός των άλλων την συγκομιδή – αποκομιδή των ρούχων που θα αφήνονται στους κάδους αυτούς.

    Μέσα στο επόμενο δίμηνο το αργότερο αναμένεται να υπογραφεί η σχετική σύμβαση με τον ανάδοχο, ενώ ανάλογα με την ανταπόκριση του κόσμου, ο αριθμός των μωβ κάδων ενδέχεται να αυξηθεί στην πορεία του έργου.

    Πάντως, απαραίτητη προϋπόθεση για όσους αφήνουν τα ρούχα τους στους κάδους αυτούς είναι να είναι καθαρά και να τα τοποθετούν σε κλειστές σακούλες.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι αποκαλύπτουν για εμάς οι πρώην σύντροφοί μας;

    «Μια φορά κι έναν καιρό/ Λίγα λάθη πριν/ Ήμουν...

    Aλλάζει χέρια ένα από τα πιο φημισμένα καφέ – εστιατόρια της Πάτρας! Ποιος το παίρνει! Ανοίγουν νέο κατάστημα οι παλιοί ιδιοκτήτες

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/a%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%ba/

    Το πιο βρώμικο σημείο στην κουζίνα δεν είναι αυτό που φαντάζεστε…

    Υπάρχει ένα σημείο στην κουζίνα σας, το πιο βρώμικο...

    Η ιστορία του «εφιάλτη» όλων των οδηγών

    Στις 16 Ιουλίου του 1935 στην πόλη Οκλαχόμα στις...