ΠΑΤΡΑ: Ερχονται λογαριασμοί ρεύματος που θα προκαλέσουν “εγκεφαλικά” λέει ο Πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ

    Ημερομηνία:

    Δώρον άδωρον οι κρατικές επιδοτήσεις του ρεύματος για την τρέχουσα περίοδο, λένε οι καταστηματάρχες της εστίασης στην Πάτρα.
    Οι λογαριασμοί, αναμένεται να προκαλέσουν νέα…. εγκεφαλικά, καθώς οι επιδοτήσεις που θα βοηθούσαν τις επιχειρήσεις να ανταπεξέλθουν είναι ψίχουλα εξαιτίας της κατανάλωσης! Η κρατική επιδότηση είναι 20 λεπτά ανά κιλοβατώρα μόνο για τις 2000 πρώτες κιλοβατώρες. Από εκεί και πάνω, η επιδότηση είναι μόλις…. 5 λεπτά! ” Πείτε μου μια επιχείρηση του κλάδου που να κάνει καταλανάλωση κάτω από 2000 κιλοβάτ. Ούτε τα μικρά καφέ δεν το καταφέρνουν. Με τα ψυγεία σε συνεχή λειτουργία, και τις μηχανές του καφέ, δεν γίνεται. Τα ψυγεία δεν μπορούμε να τα κλείσουμε για κάποιες ώρες, είναι αδύνατον αν γίνει αυτό. Και ένα παιδί το καταλαβαίνει”, τονίζει ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Τάσος Γιατράς.
    Οι λογαριασμοί που θα έρθουν θα είναι από 4000 ευρώ και πάνω, λένε οι εστιάτορες. Την ίδια περίοδο πέρυσι, ήταν περίπου στα 1500 ευρώ, λένε οι ίδιοι.
    Αυτό που ζητούν είναι να υπάρξει οριζόντια ενίσχυση για τον κλάδο, προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν, διαφορετικά, νέα λουκέτα θα κάνουν την εμφάνισή τους τον χειμώνα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί βλέπουμε εφιάλτες και πώς να τους σταματήσουμε

    Οι εφιάλτες και τα επαναλαμβανόμενα κακά όνειρα είναι κοινές,...

    Γνωρίζετε τι διαφορές έχουν η μαύρη, η άσπρη και η κόκκινη κινόα;

    Η κινόα έχει κατακτήσει τον κόσμο της διατροφής με την πλούσια...

    Aυτός είναι ο λόγος που οι πιλότοι στα αεροπλάνα δεν έχουν γένια

    Άραγε, εσείς έχετε δει πιλότο που έχει γένια; Ίσως δυσκολεύεστε να απαντήσετε...

    Τελικά, μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα;

    Το να πει κανείς ότι η φιλία των γυναικών...