ΠΑΤΡΑ: Ετοιμο το σχέδιο της κυβέρνησης – Ανοίγει κανονικά η αγορά – ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ – Πάμε σε δύο ζώνες

    Ημερομηνία:

    Φαίνεται πως φτάνει η ώρα για το άνοιγμα της αγοράς σε δύο ταχύτητες, όπως αποκαλύπτεται σε ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι στις 15 Ιανουαρίου να ανοίξουν τα καταστήματα με φυσική παρουσία, να κάνουν κανονικά ψώνια δηλαδή σε αυτά οι καταναλωτές.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται «για τα καταστήματα στην Κρήτη που είναι καταπράσινη, καθώς όλος ο νομός είχε μόνο δύο κρούσματα σήμερα. Συζητούν και για την Πελοπόννησο και τις Κυκλάδες όπου επίσης τα κρούσματα μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού».

    Οι περιφέρειες θα ανοίξουν πάντως εσωτερικά, αφού η μετακίνηση από νομό σε νομό απαγορεύεται, οπότε δεν κινδυνεύουν από «εισαγόμενο» ιό.

    Χτες η Ομοσπονδία Εμπόρων Κρήτης έστειλε επιστολή στον Άδωνη Γεωργιάδη που ζητούσε ακριβώς αυτό, να ανοίξουν τα καταστήματα και η κυβέρνηση θα απαντήσει θετικά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Δεκάδες ράντζα συνθέτουν μια  εικόνα πλήρους απαξίωσης του ΕΣΥ

    «Εκατοντάδες  διακομιδές σε έναν μήνα από το Νοσοκομείο του...

    Πάτρα: Μια Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία!

    Τετάρτη 03 Δεκεμβρίου, στις 10:30 το πρωί, θα παρουσιαστεί...

    Πάτρα: Παράσταση διαμαρτυρίας από τους εκπαιδευτικούς

    Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πάτρας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αιγιαλείας και...

    Βίντεο: Φορτηγό με τρομακτική ταχύτητα και χωρίς φρένα συγκρούστηκε με 12 οχήματα

    Σοκ και τρόμος επικράτησαν σε έναν πολυσύχναστο δρόμο της...