ΠΑΤΡΑ: Ετσι θα γίνει η τελετή έναρξης στο Καρναβάλι

    Ημερομηνία:

    Το Πατρινό Καρναβάλι αρχίζει και δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό χωρίς να πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης του. Μια έναρξη, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, αρκετά διαφορετική από τις άλλες, αυτές που είχαμε στο μυαλό μας από τα περασμένα χρόνια, όπως διαφορετικό θα είναι άλλωστε γενικότερα το φετινό Πατρινό Καρναβάλι εξαιτίας της πανδημίας που υπάρχει.

    Ο Καρναβαλικός Οργανισμός έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες να προετοιμάζει αυτή την ξεχωριστή τελετή έναρξης που θα έχει δυο κυρίαρχα στοιχεία σε σύγκριση με τις παλιότερες.

    Το όλο project της θα είναι στηριγμένο στα τηλεοπτικά δεδομένα αφού θα μεταδοθεί με τη μορφή live streaming στις τηλεοράσεις και στο διαδίκτυο και θα δεν θα γίνει σε υπαίθριο χώρο, αλλά σε εσωτερικό.

    Συγκεκριμένα, δεν θα γίνει στην πλατεία Γεωργίου, αλλά πλησίον αυτής, στην κεντρική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων. Πρόκειται στην ουσία για μια μουσικοθεατρική παράσταση που θα έχει επιπλέον αρκετό χορό και συγκεκριμένο θέμα πάνω στο οποίο θα εξελίσσεται.

    Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης θα είναι καλλιτέχνες που προέρχονται κυρίως από την Πάτρα και από το ντόπιο καλλιτεχνικό έμψυχο δυναμικό, μουσικοί, ηθοποιοί, χορευτές και ακροβάτες.

    Ωστόσο, ο αριθμός των συμμετοχών, δεν θα είναι μεγάλος, όπως άλλες χρονιές, αλλά περιορισμένος, με βάση τους όρους και τους κανόνες για τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

    Κόσμος δεν θα υπάρχει καθόλου. Θα τηρηθούν αυστηρά τα όσα ορίζει το πρωτόκολλο για αυτού του είδους τις εκδηλώσεις, τα μέτρα προστασίας και οι αποστάσεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επίθεση Οζέλ σε Ερντογάν: «Είναι αρχηγός χούντας», δήλωσε ο πρόεδρος του CHP σε συγκέντρωση υπέρ του Ιμάμογλου

    «Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ενρτογάν δεν είναι πλέον πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά...

    ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΧΑΪΑΣ: Εγιναν ήδη 51 καταγγελίες για παραβάσεις! ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

    Πριν ακόμη ξεκινήσει ο Ιούλιος οι καταγγελίες που είχαν...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Αυτή είναι η γυναίκα που έχασε την ζωή της στο διαμέρισμα που τυλίχθηκε στις φλόγες – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

    Τραγικό θάνατο βρήκε μια 78χρονη γυναίκα με κινητικά προβλήματα χθες,...