ΠΑΤΡΑ: Έβαλαν δίκτυ ασφαλείας σε σημεία του παραλιακού ποδηλατοδρόμου – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Προστατευτικό δίχτυ αποφάσισε να βάλει ο δήμος και ο ανάδοχος του έργου στα σημεία του παραλιακού ποδηλατόδρομου που ήταν αρκετά επικίνδυνα για τους ποδηλάτες.

    Έτσι από το ύψος της Αράτου έως και την πλατεία Τριών Συμμάχων, εκεί που δεν υπάρχει καν ύψωμα για να διαχωρίζεται ο δρόμος για τους ποδηλάτες μπαίνει προστατευτικό δίχτυ.

    Όμως ότι στα υπόλοιπα σημεία του παραλιακού ποδηλατοδρόμου η κατάσταση είναι καλύτερη. Ειδικότερα όμως σε αυτό το κομμάτι ο ποδηλάτες έβγαινε στον δρόμο, ανάμεσα στα διερχόμενα αμάξια χωρίς καν να το καταλάβει.

    Το δίχτυ θα είναι εκεί μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες. Όμως για να μπορέσει π παραλιακός ποδηλατόδρομος να είναι ασφαλής θα πρέπει κατά την άποψη μας να γίνουν ριζικές αλλαγές.

    Αλλαγές σε νοοτροπία. Κι το κυριότερο: Να παύσει η Ηρώων Πολυτεχνείου, η Όθωνος Αμαλίας και η Ακτή Δυμαίων, όλη δηλαδή η παραλιακή ζώνη του βορείου τομέα της Πάτρας να θεωρείται ένας δρόμος ταχείας κυκλοφορίας. Να μετατραπεί σε έναν δρόμο αναψυχής. Γίνεται αυτό;

    (Οι φωτογραφίες είναι του Ανδρέα Αποσκίτη).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι πρωταθλητές των aircondition: Δεύτερη η Ελλάδα στην κατανάλωση κλιματιστικών στην ΕΕ

    Καθώς η Ευρώπη μαστίζεται από ένα ακόμη κύμα καύσωνα, ο...

    Πολιτικός «σεισμός» για τις χρεώσεις στα ΑΤΜ – Τι απαντά η Τράπεζα Πειραιώς

    Μία σημαντική αλλαγή στη χρήση των ΑΤΜ ανακοίνωσε πρόσφατα...

    «Ο σύζυγός μου παρακολουθεί ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου την ώρα που κάνουμε έρωτα. Νιώθω άχρηστη»

    Είναι φυσιολογικό κάθε σχέση, ειδικά αν μετρά πολλά χρόνια ύπαρξης,...