ΠΑΤΡΑ: Φεύγει η νηπιαγωγός και ξεκίνησαν αντιδράσεις

    Ημερομηνία:

    Η μετακίνηση της νηπιαγωγού, έβγαλε στα… κάγκελα τους γονείς των παιδιών που φοιτούν στο 52ο νηπιαγωγείο της Πάτρας. Την Παρασκευή, ενημερώθηκαν ότι η νηπιαγωγός που πήγε στο σχολείο μόλις τον… Οκτώβριο, φεύγει για άλλη σχολική μονάδα! Οι γονείς θεωρούν ότι πρόκειται για μια απόφαση, που είναι προς λάθος κατεύθυνση, καθώς τα παιδιά έχουν εξοικειωθεί με την συγκεκριμένη εκπαιδευτικό και η αλλαγή αυτή στο μέσο της σχολικής χρονιάς, μόνο ως αντιπαιδαγωγικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Μάλιστα, τονίζουν ότι με την εξέλιξη αυτή, θα υπάρχει συγχώνευση τμημάτων, με αποτέλεσμα ένας εκπαιδευτικός να επιφορτιστεί με το να προσέχει περισσότερα παιδιά, με ότι αυτό συνεπάγεται. Με ανακοίνωση τους, ζητούν να ακυρωθεί η απόφαση αυτή, ενώ την Τρίτη, θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έκδοση Δελτίου Ταυτότητας: Απαραίτητη προϋπόθεση να διαθέτει προσωπικό αριθμό

    Από χθες Κυριακή 29 Ιουνίου 2025, για την ολοκλήρωση...

    ΑΧΑΪΑ: Αναστάτωση από την φυλάκιση γνωστού νεαρού ιδιοκτήτη site! Καταδικάστηκε για βιασμό γυναίκας 20 χρόνια μεγαλύτερής του….

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%87%ce%b1%cf%8a%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ac%cf%84%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%bd%ce%b5%ce%b1/

    Τι συμβαίνει με τους οργασμούς όταν είστε 50 ή μεγαλύτεροι

    Με την ηλικία έρχονται πολλές αλλαγές. Ενώ πολλές από...

    Τα 2 ζώδια που κρατάνε κακία και ζητούν πάντα εκδίκηση

    Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται πάντα κρύο από...