ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Η Πίτα του συνδυασμού Εμπορική Ανανέωση

    Ημερομηνία:

    Την Δευτέρα 27/01/2024 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση κοπής πίτας του συνδυασμού Εμπορική Ανανέωση. Τα μέλη του συνδυασμού ευχαριστούν όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και εύχονται σε όλους τους συναδέλφους εμπόρους μία δημιουργική χρονιά, γεμάτη προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες.

    Εκ μέρους της Εμπορικής Ανανέωσης, ο Γιάννης Ρούπας δεσμεύθηκε για την συνέχιση του έργου του συνδυασμού στον Εμπορικό Σύλλογο Πάτρας και επισήμανε την ανάγκη για την στήριξη όλων στην έντιμη και συλλογική προσπάθεια που πραγματοποιείται τα τελευταία τρία έτη για την ανασυγκρότηση του ιστορικού μας Συλλόγου.

    Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Θεόδωρος Λουλούδης , ο Αντιπρόεδρος κ. Αντώνης Κουνάβης, το μέλος της διοικούσας επιτροπής κ. Γιάννης Χριστόπουλος, τα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιος Σπυρόπουλος, Ιωάννης Δελέγκος,  Σπύρος Νιάχος, Φίλιππος Οικονόμου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου βιοτεχνών επεξεργασίας μετάλλου κ. Μανώλης Μαυροπούλης, οι πρώην Πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου και μέλη της Εμπορικής Ανανέωσης κ. Ζαφειρόπουλος Κώστας και Ερμίνα Διονυσάτου, έμποροι και επιχειρηματίες της περιοχής.

    ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Η Πίτα του συνδυασμού Εμπορική Ανανέωση ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Η Πίτα του συνδυασμού Εμπορική Ανανέωση ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Η Πίτα του συνδυασμού Εμπορική Ανανέωση ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Η Πίτα του συνδυασμού Εμπορική Ανανέωση ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Η Πίτα του συνδυασμού Εμπορική Ανανέωση ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Η Πίτα του συνδυασμού Εμπορική Ανανέωση ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Η Πίτα του συνδυασμού Εμπορική Ανανέωση ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Η Πίτα του συνδυασμού Εμπορική Ανανέωση ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Η Πίτα του συνδυασμού Εμπορική Ανανέωση

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συντάξεις: Καμία αλλαγή στα όρια ηλικίας έως το 2027

    Η κυβερνητική στρατηγική για τη μείωση της ανεργίας και τις παρεμβάσεις στην...

    Πατρινό Καρναβάλι 2026: Ο Ερυθρός Σταυρός αντιμετώπισε επιτυχώς 223 έκτακτα περιστατικά το Σάββατο (ΦΩΤΟ)

    Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στην Πάτρα,με περισσότερους από 180...

    Αυξημένη συχνότητα και ένταση των κατολισθητικών φαινομένων

    Αυξημένη συχνότητα και ένταση παρουσιάζουν τους τελευταίους μήνες τα κατολισθητικά...